Home > Fotbal > România vrea la Euro! Dublă de foc cu Israel și Kosovo!

România vrea la Euro! Dublă de foc cu Israel și Kosovo!

România va juca sâmbătă și marți, două meciuri importante împotriva celor din Israel și respectiv Kosovo. Selecționata lui Edi Iordănescu este neînvinsă în grupa I și avem 8 puncte în 4 etape, cu șanse reale la calificare la europeanul din Germania.

România este până acum invincibilă în grupa I, aceasta a făcut două egaluri și două victorii. Tricolorii i-au bătut pe Belarus și Andorra, iar cele două egaluri s-au făcut în deplasare contra celor din Kosovo și egalul miraculos din Elveția cu golurile din final ale lui Mihăilă.

Meci uriaș împotriva Israelului

Se anunța un meci foarte important împotriva selecționatei Israelului. Tricolorii așteaptă aproximativ 50 de mii de oameni pe Arena Națională. România se afla pe locul 2, iar, dacă va caștiga meciul împotriva Israelul, ajunge la 4 puncte distanță față de selecționata Israelului.

Edward Iordanescu, selecționerul României este încrezător în această partidă. In ciuda contestatarilor, fiul fostului selecționer Anghel Iordănescu, crede că a luat deciziile bune în aceasta campanie de calificare, iar România se îndreaptă spre un nou turneu european după 8 ani.

,,Eram la început de mandat la remiza cu Israel din meciul amical. Încercam să îi cunosc pe băieți, să văd unde pot să intervin. Acum, contextul este altul. După mulți ani, se pare că ne îndreptăm spre o calificare. Asta înseamnă că deciziile au fost bune. Vom avea doar 3 antrenamente cu tot grupul. Suntem într-un alt context, jucăm acasă, avem publicul alături de noi. Am informații că se va juca cu casa închisă. Suporterii români așteptau un asemenea moment, sperăm să ducem munca la capăt și să ne calificăm. Cred cu tărie în această calificare. Sunt băieți cu ceva probleme, nu pot spune nici că nu ne putem baza pe ei, nici că sunt la sută la sută. S-au făcut eforturi să fie recuperați, ne dorim ca la ora jocului să fie tot grupul valid. Mai avem timp până la meci, mai avem antrenamentul oficial. Sunt ani în care am suferit, calificări ratate, eu am considerat că am pierdut multe din reperele pe care naționala le avea. Poate am luat măsuri categorice care nu mi-au plăcut, dar sunt pregătit pentru asta și îmi asum. Am avertizat, apoi am arătat ă nu glumesc cu ce vorbesc. Dacă avem un grup care arată unitate, înseamnă că au fost decizii bune. Pregătim meciul la victorie, e spiritul pe care vreau să îl transmit. Am dovedit că nu cedăm, am avut un meci problematic în Elveția, dar echipa a dat tot și fotbalul ne-a răsplătit. Avem nevoie mare de aceste 3 puncte, dar orice s-ar întâmpla, vom merge înainte. Procesul de selecție înseamnă evoluție, dezvoltare, desfășurare. Dacă adunăm toți antrenorii României, nu știu dacă doi vor face aceeași selecție. Decizia e doar a mea și îmi asum. Tatăl meu e cel mai titrat antrenor din istoria naționalei și probabil și el ar fi făcut alt lot” a spus la conferința de presă selecționerul României, Edward Iordănescu.

 

Articole Asemanatoare
dragusin_tottenham_transfer
Edward Iordănescu, reacţie după transferul lui Drăguşin: ,,Radu e acum locomotiva la nivel de exemplu!”
EXCLUSIV// Dimitra Ivanova, noua perlă a Timișoarei:,,Vreau titlul de campioană”
Reacție furibundă din partea unui oficial de la Priștina după incidentele de pe Arena Națională:,,nu vom ceda în fața acestor mici fasciști turbofolk”
Schimbare în lotul României! Cristi Manea este înlocuit înaintea meciului cu Kosovo

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×