Home > Fotbal > Edward Iordănescu, reacţie după transferul lui Drăguşin: ,,Radu e acum locomotiva la nivel de exemplu!”

Edward Iordănescu, reacţie după transferul lui Drăguşin: ,,Radu e acum locomotiva la nivel de exemplu!”

dragusin_tottenham_transfer

Transferul spectaculos al lui Radu Drăgușin la Tottenham a stârnit entuziasmul selecționerului echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu. Selecționerul împărtășește bucuria și mândria pentru evoluția fotbalistului, și evidențiază importanța acestui pas pentru fotbalul românesc.

La debutul său în martie 2022, Drăgușin a primit încrederea lui Iordănescu. După transferul la Tottenham pe o sumă de transfer de 25 de milioane de euro, plus posibile bonusuri de încă 5 milioane, tânărul de 21 de ani atrage atenția și încântarea atât a suporterilor, cât și a antrenorilor, devine subiectul principal al atenției în lumea fotbalului.

 ,,Radu e acum locomotiva la nivel de exemplu”

Iordănescu a subliniat că, deși unii erau sceptici la început, integrarea treptată a lui Drăgușin în echipa națională a fost un plan bine gândit, iar rezultatele sunt evidente.

,,La începutul mandatului, unii spuneau că riscăm aiurea, că e nevoie de experiență și veterani în apărare. Apoi, când am început să îl integrăm treptat pe Drăgușin la lot, după un plan gândit atent, eram atacați din alte părți, că de ce nu e titular direct! Sunt foarte bucuros că a făcut acest pas pentru că îl merită 100%.” 

Selecționerul a evidențiat, de asemenea, de ce e important ca jucătorii români să se inspire de la Drăgușin și să își asume roluri cheie în cluburile lor.

“Pentru jucătorii de la națională dar și pentru tinerii din campionatul nostru, de-acum Radu trebuie să fie locomotiva. Eu am așteptat din partea băieților care au dus România la EURO să existe o explozie pozitivă la cluburi, după calificare. Să joace mai mult și mai bine! Să plece ca trenurile din gară, să nu mai stagneze, că e nevoie de mult mai mult la EURO decât în preliminarii! Din păcate, la acest moment, nu am prea multe semne pozitive. Radu e acum locomotiva la nivel de exemplu!” a subliniat Iordănescu pentru Prosport.

 

Articole Asemanatoare
Mircea Lucescu a demisionat la sfârșitul meciului cu Șahtior
fcsb-revine-in-ghencea
FCSB a desemnat un agent să găsească un atacant în Africa de Sud! Când va pleca acesta
Frank Lampard ar putea prelua banca tehnică a lui Rangers
Al-Ittihad a refuzat să joace în AFC Champions League din cauza unei statui

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×