Home > Liga 1 > Mutu a anunțat alte două transferuri la Rapid

Mutu a anunțat alte două transferuri la Rapid

adrian-mutu-transferuri-rapid

Antrenorul rapidului a anunțat în această seară că giuleștenii vor mai oficializa mâine alte două transferuri după cel al fundașului Paul Iacob de la Chindia.

După venirea lui Dan Șucu în acționariatul echipei, rapidiștii au gânduri mari și vor să se întărească consistent în această perioada de mercato. Giuleștenii s-au despărțit la începutul acestei săptămâni de nu mai puțin de opt jucători. În plus au apărut mai multe zvonuri de posibile transferuri, cel mai răsunător dintre ele, cel al lui George Pușcaș.

Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu a declarat în această seară că mâine dimineață vor fi anunțate alte două transferuri la Rapid. “Briliantul” și-a exprimat interesul pentru atacantul campioanei CFR, Valentin Costache.

Adrian Mutu: “Costache este o opțiune”

Rapid vrea să forțeze o poziționare cât mai bună în campionat în anul centenarului. Pentru asta, giuleștenii pregătesc mai multe transferuri importante în această vară. Adrian Mutu a anunțat astăzi că mâine vor semna doi jucători cu echipa pregătită de el.

“Sper să mai vină jucători. O să vedeți mâine că deja vin alți doi jucători. Paul Iacob a venit deja. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurență între jucători, pentru că asta ar da valoare lotului”, a declarat Mutu.

Mutu și-a exprimat interesul pentru atacantul CFR-ului, Valentin Costache. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a intrat în ultimele șase luni de contract cu campiona României și nu este titular incontestabil. De altfel, antrenorul giuleștenilor a mai avut ocazia să îl antreneze pe Costache anul trecut la campionatul european U21 din Ungaria.

“Le mulțumesc jucătorilor care au plecat, pentru efortul depus pentru Rapid și baftă în continuare. Mâine dimineață semnează, sper să semneze. Da, Vali Costache e o opțiune. Îl știu, e un jucător valoros. Nu pot să vă spun postul, vedeți mâine”, a completat Mutu.

Rapid a ratat în extremis prezența la barajul pentru Conference League după ce a pierdut în ultima etapă a play-out-ului în deplasare la Mioveni.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×