Home > Liga 1 > FCSB vrea să transfere gratis: “Nu plătim niciun ban”

FCSB vrea să transfere gratis: “Nu plătim niciun ban”

fcsb-transferuri-fundasi-gratis

Conducerea celor de la FCSB este în căutare disperată de fundași centrali, iar în această seară au anunțat ce jucători au ofertat pentru a acoperi acest post.

FCSB este în criză de fundași centrali după ce Paulo Vinicius și Andrei Miron nu și-au mai prelungit înțelegerea cu gruparea din Berceni. Iulian Cristea a devenit și el indisponibil după ce s-a accidentat grav în meciul naționalei cu Muntenegru.

Astfel, managerul Mihai Stoica a anunțat ce jucători sunt vizați pentru acoperi centrul defensivei roș-albastrilor. Fotbaliștii ofertați vor veni doar liberi de contract și din campionatele externe.

Mihai Stoica: “Nu dăm bani pentru niciun jucător”

Managerul celor de la FCSB a anunțat că Iulian Cristea s-a operat după accidentarea suferită la națională. Acesta va lipsi aproximativ șase luni de pe gazon. Astfel, au început căutările pentru aducerea a cel puțin unui fundaș central. Însă, condiția de bază este să fie doar liber de contract.

Suntem în căutări de fundaşi centrali. Am început să facem oferte, nu e mare presiunea acum, dar o să înceapă. Cristea s-a operat azi.

Vorbim despre Mariani, care e o somitate în domeniu. Panţîru a avut o accientare foarte complicată. Plătim noi pentru Cristea.

Am încredere în Codorean, deplină. Eu aş recomanda oricărui jucător să se opereze la Codorean, dar nu pot opri un jucător să se opereze în Italia.

Din afara ţării, da. Mai sunt şi români din afara ţării. Rus e sub contract, nu dăm bani.

Nu dăm bani pentru niciun jucător. Cine zice că are ofertă de la Steaua, FCSB, minte!“, a declarat Stoica în direct la Orange Sport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×