Home > Liga 1 > George Pușcaș ar putea ajunge la Rapid

George Pușcaș ar putea ajunge la Rapid

george-puscas-rapid

După preluarea a 50% dintre acțiuni de către Dan Șucu, Rapid a intrat într-un proces de schimbări. Giuleștenii încearcă să dea lovituri puternice în această vară, iar primul nume vehiculat este cel al internaționalului român, George Pușcaș.

Rapid s-a despărțit astăzi de opt jucători, toți la final de contract. Este vorba despre: Hlistei, Goge, Dandea, Bălan, Carnat, Alami, Costin, Leasă. Majoritatea dintre ei au pus umărul serios la revenirea giuleștenilor în prima ligă, însă pretențiile au crescut din acest sezon, astfel contractele lor nu au mai fost înnoite.

Mutu vrea să dea lovitura cu Pușcaș

George Pușcaș mai are doi ani de contract cu formația din Premiership, Reading. Din păcate pentru atacantul român, acesta nu mai este dorit la formația britanică. Din acest motiv, în returul sezonului recent încheiat, Pușcaș a fost împrumutat la Pisa în serie B. Italienii nu au activat însă clauza de cumpărare de cinci milioane de euro după ce au ratat în extremis promovarea în Serie A.

Astfel, Rapid a intrat la negocieri cu Reading pentru un împrumut al atacantului român până la finalul noului sezon, anunță GSP.ro

Aceeași sursă citată notează că Rapid mai are pe listă alți doi atacanți. Florin Andone, în prezent la Brighton, nu mai este nici el dorit de clubul englez după ce nu și-a mai intrat în formă după accidentarea suferită în 2020 pe când era împrumutat la Galatasaray.

Kevin Luckassen este celălalt nume aflat pe lista Rapidului. Jucătorul care a mai trecut în România pe la Poli Iași și Farul este în acest moment sub contract cu Kayserispor. Nici el nu mai este dorit de formația turcă, astfel giuleștenii ar putea încerca să îl împrumute.

De când Șucu a venit în acționariatul rapidului, singurul transfer realizat este cel al fundașului Paul Iacob de la Chindia.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×