Home > Liga 1 > Rapid, aproape de prima lovitură importantă pe piața transferurilor

Rapid, aproape de prima lovitură importantă pe piața transferurilor

andrei-ciobanu-transfer-rapid

Rapid este aproape să facă primul transfer important al acestei veri. Este vorba de mijlocașul celor de la Farul, Andrei Ciobanu.

După venirea lui Dan Șucu în acționariatul echipei, Rapid este poate cea mai urmărită echipă în ceea ce privește transferurile după bugetul de șapte milioane de euro anunțat de giuleșteni.

Rapidiștii l-au semnat deja pe fundașul Paul Iacob, iar antrenorul Adrian Mutu a anunțat că alți doi jucători urmează sa fie oficializați în scurt. Giuleștenii se pare că sunt aproape să dea o primă lovitură pe piața de mercato.

Andrei Ciobanu, aproape de Giulești

Oficialii formației de sub podul Grant se pare că au reușit să se înțeleagă cu cei de la Farul pentru transferul lui Andrei Ciobanu contra sumei de 100.000 de euro, anunță Pro Sport.

Aceeași sursă citată notează că jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost dorit în mod express de Adrian Mutu, după colaborarea excelentă pe care cei doi au avut-o la Campionatul European U21 de anul trecut.

Ciobanu este un mijlocaș central de 1, 76 înălțime. A fost crescut la Academia Hagi și nu a evoluat până acum decât la Viitorul/Farul.

Este cotat de transfermarkt.de la 1.3 milioane de euro.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×