Home > Liga 1 > Încă un jucător pleacă de la CFR! ‘’99% e ca și plecat’’.

Încă un jucător pleacă de la CFR! ‘’99% e ca și plecat’’.

Ermal Krasniqi (24 de ani) e foarte aproape să semneze în străinătate. Patronul CFR-ului a anunțat transferul. La CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu în această vara au început schimbările de lot. Nu mai puțin de 21 de jucători au plecat de la “Feroviari”.

Clujenii păreau o echipă sufocată din cauza datoriilor, dar au reușit în această vară sa facă 7,15 milioane de euro din transferuri.

Krasniqi pleacă în această vară! Anunțul lui Nelu Varga

Patronul clujenilor, Nelu Varga, i-a stabilit prețul kosovarului. Krasniqi a venit de la Balkani pentru suma de 200k de euro, iar CFR vrea sa-l vândă de 15 ori mai mult. Nelu Varga a dezvăluit ca are trei oferte din străinătate și vrea sa l vândă cu suma de peste 5 milioane de euro.

„Pentru Krasniqi avem trei oferte în acest moment. Una din Franţa, alta din Germania şi încă o echipă din Italia. 99% este plecat pentru o sumă de peste 5 milioane de euro. Tratativele sunt avansate, e un jucător foarte bun, de top”, a spus Neluțu Varga, potrivit iamsport.ro.

Conform Transfermarkt.com, Ermal Krasniqi valorează 1,4 milioane de euro. Acesta a jucat 29 de meciuri pentru formația ardeleană, a marcat 5 goluri și are 2 pase decisive.

Articole Asemanatoare
dragusin_tottenham_transfer
Edward Iordănescu, reacţie după transferul lui Drăguşin: ,,Radu e acum locomotiva la nivel de exemplu!”
fcsb-revine-in-ghencea
FCSB a desemnat un agent să găsească un atacant în Africa de Sud! Când va pleca acesta
Restart pentru Dinamo! S-a aprobat planul de reorganizare!!
Cristian Ganea revine în România!

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×