Home > Liga 1 > Restart pentru Dinamo! S-a aprobat planul de reorganizare!!

Restart pentru Dinamo! S-a aprobat planul de reorganizare!!

Veste foarte bună pentru Dinamo! Noul plan de reorganizare al echipei s-a aprobat. Acesta va șterge datoriile de 5 milioane de euro, iar clubul va trebui să plătească doar 2,7 milioane de euro.

Decizia dată de către Tribunalul București

Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare al clubului. Acesta a respins și cererea formulată de către fostul jucător al câinilor, Diego Fabbrini. Fostul mijlocaș al alb-roșilor avea de primit aproximativ 86 de mii de euro.

Respinge cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a următoarelor dispoziţii din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările aduse prin Legea nr. 90/2018 pentru aprobarea OUG nr. 38/2017, respectiv: art. 14 alin. 1 ind. 1 titlul II, capitolul IV, modificat de pct. 1 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 alin. 2 pct. b Titlul II, capitolul IV modificat de pct. 2 articol unic din OUG nr. 38/2017; art. 14 alin. 3 titlul II, capitolul IV, abrogat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 1 alin. 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 2 alin. 1 şi 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018 şi art. 7 pct. 3 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, excepţia fiind inadmisibilă.

Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014 confirmă Planul de reorganizare modificat al debitoarei S.C. DINAMO 1948 S.A. propus la data de 16.03.2023 de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti, astfel cum a fost precizat.

Se anunță întăriri în conducerea lui Dinamo

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Adminsitrație Red&White, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA a oferit la cald o reacție privind aprobarea planului de reorganizare. Acesta a anunțat și faptul că mai mulți acționari ar fi interesați să se alăture clubului.

Este cea mai bună veste și cea mai normală pe care o puteam primi. S-a întâmplat ceea ce era firesc, acum avem front de lucru deschis și putem să accelerăm planul de reconstrucție pentru club. Acum există o claritate mult mai mare în ceea ce se va întâmpla și în ceea ce privește cantitatea de resurse pe care o s-o avem la dispoziție, dar și a eventualilor investitori pe care o să-i cooptăm alături de noi. În acest sens o să facem niște declarații sau chiar o conferință presă și, acolo, o să aflați și noutăți în acest sens” a explicat Eugen Voicu, președintele Consiliului de Adminsitrație Red&White, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA.

Razvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, a oferit pentru GSP o reacție în legătură cu decizia aprobată.

Cred că este o veste foarte bună pentru viitorul echipei. Este un succes al lui Dinamo și al RTZ. Am crezut în această modificare de plan. Este un plan firesc pentru ieșire Am așteptări foarte frumoase despre ceea ce se va întâmpla la Dinamo în viitorul apropiat. Țin să mulțumesc suporterilor care au înțeles să susțină echipa, clubul, lucrurile au funcționat. Sperăm că soarele va răsări mai evident pe strada lui Dinamo. Efortul acționarilor va fi mult mai mic. Sper că acest lucru să fie de bun augur pentru Dinamo și să conducă spre performanță. Nu ne dorim un Dinamo care se târăște, ci unul care să acceadă la marea performanță”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, pentru GSP.ro.

Articole Asemanatoare
VIDEO│Burcă, încrezător după remiza din cupă:,,Va veni și momentul în care vom câștiga meciuri. Simțim că e aproape”
Sprijin total pentru Burcă! Andrei Nicolescu a reacționat după înfrângerea cu Farul
Cristian Ganea revine în România!
Încă un jucător pleacă de la CFR! ‘’99% e ca și plecat’’.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×