Home > Liga 1 > Vlad Iacob, despre ceea ce se întâmplă la Dinamo: “Noi eram sinceri”

Vlad Iacob, despre ceea ce se întâmplă la Dinamo: “Noi eram sinceri”

vlad-iacob-situatie-dinamo

Situația lui Dinamo este una destul de delicată, elevii lui Ovidiu Burcă ajungând la șapte meciuri fără victorie în campionat. Fostul administrator special al clubului, Vlad Iacob, a vorbit astăzi despre situația de la echipă.

Dinamo a intrat într-o criză puternică de rezultate, “câinii” nemaireușind un succes de la mijlocul lunii August, când au învins-o pe FC Voluntari cu 3-2 în deplasare. Mai mult, de atunci elevii lui Burcă cu excepția egalurilor cu Petrolul și CFR au suferit înfrângeri pe linie.

Vlad Iacob, fostul administrator special al lui Dinamo, a vorbit despre această criză de rezultate. El a sugerat că dacă ceva nu se va schimba, echipa va suferi a doua retrogradare din istorie. Acesta a oferit și câteva sugestii în acest sens.

Vlad Iacob: “E nevoie de o analiză”

Iacob consideră că vor fi probleme mari în evitarea retrogradării dacă lucrurile nu se vor schimba rapid. El propune o analiză amănunțită a jocului lui Dinamo, dacă acesta este de calitate sau nu.

“Lucrurile par să meargă din rău în mai rău. Cred că e nevoie de o analiză mai amplă a jocului lui Dinamo. Trebuie văzut dacă produce performanță. Aici o să fac o distincție între performanță și rezultate. 

Rezultatele pot să nu vină, dar performanța din teren poate fi una pozitivă, joc care produce ocazii, restricționează cât mai bine ocaziile adversarului. După aceea putem trage niște concluzii.

Dacă nu se schimbă nimic semnificativ, cred că vor fi mai probleme în evitarea retrogradării” , a declarat Iacob pentru GSP.

“Văd nenumărate probleme”

Vlad Iacob a mai declarat că în comparație de sezonul trecut când au avut un timp scurt de pregătire a sezonului și totuși au reușit să redreseze echipa, în stagiunea actuala echipa a avut parte de o pregătire mai amănunțită însă rezultatele sunt dezastruoase.

“Ca suporter, situația este problematică, tristă, îngrijorătoare. Văd nenumărate probleme, lucruri făcute diferit față de sezonul precedent, când aveam crize acute la nivel financiar și de personal.

Noi eram sinceri, spuneam lucrurilor pe nume legat de situația în care ne aflam. Am început atât pregătirea cât și recrutarea jucătorilor ultimii, am ajuns la club cu două săptămâni înainte de începerea campionatului.

Acum vorbim de mai mult de o lună de pregătire, în care antrenorul a avut jucătorii la dispoziție, cantonament în străinătate, toate condițiile pentru performanță. Și lucrurile nu s-au întâmplat”, a adăugat Vlad Iacob.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×