Home > Liga 1 > Cristi Borcea a anunțat în ce condiții ar putea reveni Mircea Lucescu la Dinamo

Cristi Borcea a anunțat în ce condiții ar putea reveni Mircea Lucescu la Dinamo

cristi-borcea-revenire-mircea-lucescu-dinamo

Cristi Borcea a vorbit astăzi despre o posibilă reîntoarcere a lui Mircea Lucescu la Dinamo. Fostul acționar din “Groapă” nu este însă foarte optimist în privința sanșelor celui mai mare antrenor român de a reveni în “Ștefan cel Mare”

Mircea Lucescu și-a anunțat aseară demisia din funcția de antrenor al lui Dinamo Kiev. Imediat au apărut primele păreri despre următoarea destinație a acestuia, deși inițial anunțase vă vrea să se retragă din carieră. Numele fostelor sale echipe pe care le-a antrenat în România au fost cele mai vehiculate, Dinamo și Rapid. Însă, chiar și Mircea Rednic a anunțat că îl așteaptă lângă el la UTA.

Fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, a vorbit și el despre șansele ca Lucescu să revină în România. Deși crede că va rămâne în continuare lângă fotbal, nu crede că sunt șanse foarte mari ca fostul selecționer să se întoarcă în “Ștefan cel Mare”.

Borcea: “Lucescu nu are loc de Burcă”

Borcea este de părere că o revenire a lui Lucescu la Dinamo ar fi cel mai bun lucru în vederea începerii unei reconstrucții. Fostul acționar dinamovist avertizează însă că fără un proiect serios și o infrastructură demnă de marile cluburi europene, acest lucru nu are cum să se materializeze.

Cu această ocazie, Borcea nu a ratat ocazia de a îl înțepa pe actualul antrenor al lui Dinamo, Ovidiu Burcă. El a spus despre acesta că ține locul ocupat pe banca tehnică a “câinilor”.

“Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor din istoria fotbalului românesc. Nu cred că va putea trăi fără fotbal. Mi-aș dori foarte mult să revină la Dinamo. Cred că ar începe o mare reconstrucție și un mare Dinamo, ținând cont de stadion și construirea acestuia. S-ar crea emulația în rândul suporterilor, dar nu are loc de Burcă. Nea Mircea trebuie să facă tot. Dacă vine, va dori să facă tot, și antrenor, și tot. Manager total, cum a fost toată viața. Fără, însă, stadion, infrastructură și un proiect serios, nu va veni. O să se întoarcă în România, la nepoți, nu cred că mai merge în Turcia sau în altă țară”, a declarat Cristi Borcea pentru Iamsport.

 

 

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×