Home > Liga 1 > Ovidiu Burcă, după dezastrul de la Sibiu: “Suntem prea la cald să discutăm acum”

Ovidiu Burcă, după dezastrul de la Sibiu: “Suntem prea la cald să discutăm acum”

ovidiu-burca-hermannstadt-dinamo

Dinamo a fost învinsă fără drept de apel la Sibiu, scor 0-4 împotriva lui Hermannstadt. După partidă, antrenorul alb-roșilor, Ovidiu Burcă, a oferit primele declarații.

Hermannstadt a învins-o în această seară pe Dinamo, scor 4-0, după reușitele lui Balaure, de două ori, Jipa și Alhassan. Prestația elevilor lui Burcă a fost una mai mult decât modestă, aceștia având doar o singură ocazie mai importantă.

Burcă: “E greu să joci la Dinamo”

După partidă, Ovidiu Burcă a oferit primele reacții după a șasea partidă consecutivă fără victorie pentru echipa sa. Acesta nu a contestat în niciun fel înfrângerea. A cerut numai timp pentru a sta și a analiza ce este de făcut pentru a mai salva ceva din acestă primă parte a campionatului.

“Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câştigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greşeli prosteşti.

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puţin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol şi nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu ştiu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poţi să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăţi de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ şi să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit ştiu ce înseamnă clubul ăsta.

Vreau să stau să mă liniştesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în linişte. Suntem prea la cald, suntem prea supăraţi să discutăm acum”, a declarat Burcă în direct la Orange Sport.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×