Home > Fotbal > Victor Pițurcă se opune prezenței FCSB în Ghencea: ”Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Victor Pițurcă se opune prezenței FCSB în Ghencea: ”Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Victor-Pițurcă-se-opune-prezenței-FCSB-în-Ghencea

Derby-ul din etapa a doua a SuperLigii dintre Dinamo și FCSB va avea loc pe Stadionul Steaua, după ce Ministerul Apărării Naționale a aprobat solicitarea vicecampioanei României.

Vestea a provocat nemulțumire printre susținătorii CSA Steaua, care doreau să împiedice echipa lui Gigi Becali să aibă acces la arena din Ghencea.

Decizia luată de MApN a generat un val de reacții negative, în special din partea unor personalități importante din fotbalul românesc, care au avut o legătură recentă cu echipa Armatei. Printre ele se numără și Victor Pițurcă, fostul atacant al Stelei, care a câștigat Liga Campionilor în 1986 alături de echipa roș-albastră.

Pițurcă: ”Eu știu că este o lege”

Victor Pițurcă susține că FCSB nu are dreptul să evolueze pe stadionul Steaua în prezent din punct de vedere legal, deoarece există un litigiu în curs între echipa lui Gigi Becali din Pipera și CSA Steaua.

Fostul atacant al Stelei susține că Gigi Becali a fost influențat în această acțiune și crede că există anumite interese politice implicate în spatele acestei situații.

„Cum se întâmplă în România de obicei. Eu știu că este o lege, dacă există litigiu, nu ai voie să joci pe stadionul uneia dintre societățile cu care ești în litigiu. Sunt de acord ca orice club care își dorește să joace pe un alt stadion al unei alte echipe să se înțeleagă, să facă un contract în sensul ăsta și să se poată juca, însă când tu, acest club FC FCSB, ești în instanță de ani de zile cu clubul Steaua, nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc, nu știu ce vrei să demonstrezi.

Nu cred eu că George Becali își dorește el neapărat să joace pe acest stadion. Eu cred că lui i se spune să facă lucrul ăsta și el încearcă să îl facă. Acest lucru înseamnă dezbinare, război, certuri, o atmosferă foarte ostilă când vii pe stadionul Steaua. Stadionul Steaua a fost al Ministerului Apărării Naționale și așa ar trebui să rămână tot timpul.

Eu așa cred. Am jucat pentru această echipă, tot timpul, de când a fost înființată este echipa armatei, nu înțeleg de ce atâta răutate din partea unora că există această echipă în continuare. Nu văd lucru bun ce se întâmplă acum, s-a luat hotărâre politică, eu cred că Ministerul Apărării Naționale a fost obligat să accepte acest lucru, iar mai departe a obligat clubul Steaua ca FCSB să joace pe stadion”, a spus Victor Pițurcă.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×