Home > Fotbal > MM Stoica îi răspunde lui Talpan: “Așa a ajuns Armata Română”

MM Stoica îi răspunde lui Talpan: “Așa a ajuns Armata Română”

MM-Stoica-îi-răspunde-lui-Talpan

Disputa dintre MM Stoica și Florin Talpan continuă să escaladeze, cu declarații tăioase. După ce juristul CSA Steaua a postat un mesaj pe Facebook, managerul de la FCSB a lansat un atac insultător la adresa acestuia.

Situația a escaladat după ce FCSB a primit aprobarea de a juca pe stadionul Ghencea. Florin Talpan a publicat un mesaj pe Facebook în care a afirmat, printre altele, că Gigi Becali a cauzat un prejudiciu de 37 de milioane de euro statului și a încheiat cu ”Apărați Armata Română”.

După aceea, MM Stoica a afirmat că Talpan are “nevoie de expertiză medicală”, iar juristul CSA Steaua i-a răspuns cu un mesaj care a făcut referire la perioada petrecută de managerul FCSB după gratii. În prezent, MM Stoica a intensificat conflictul prin lansarea de declarații ofensatoare la adresa lui Talpan.

MM Stoica: ”Are probleme mari de tot”

„Eu nu am vrut să jignesc sub nicio formă când am zis de expertiza medicală. Când ai nişte probleme, un pas înainte către însănătoşire este conştientizează. Dacă el nu conştientizează că are nişte probleme, e grav. Are probleme mari de tot. Se comportă ca un om cu probleme. Am făcut armata în 1983-1984. 

Aveam comandant de pluton un locotenent. Aveam comandat de companie, un locotenent major. Aveam comandant de regiment un căpitan. Comandantul unităţii era maior. Ofiţer superior.

După şase luni de armată am fost selectat la garda de onoare pentru că venea generalul, comandantul Armatei a 2-a, generalul Dândăreanu. Abia respiram când vedeam un general. Iar Talpan e colonel şi vrea să devină general. Şi face întâmpină şi scrie pe Facebook. 

Aşa a ajuns Armata Română să tolereze un asemenea specimen? Sunt speriat. A spus numai bazaconii. Nu ştie regulamente. Vorbeşte despre un prejudiciu, şi spune că aşa este. Este un prejudiciu istoric. O instanţă supremă trebuie să stabilească un prejudiciu”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×