Home > Fotbal > Decizia amânată: Tribunalul București stabilește un nou termen pentru planul de reorganizare al clubului Dinamo

Decizia amânată: Tribunalul București stabilește un nou termen pentru planul de reorganizare al clubului Dinamo

Decizia-amânată

Astăzi, 13 iulie, oficialii clubului Dinamo s-au prezentat din nou în fața Tribunalului București.

Cu toate că sperau să primească un aviz favorabil pentru noul plan de reorganizare, judecătorul sindic a decis să amâne din nou luarea unei decizii finale.

Decizia privind planul de reorganizare a fost amânată

Tribunalul București a stabilit ca termenul viitor referitor la planul de reorganizare să fie pe 4 septembrie.

Printre persoanele prezente în sala de judecată se aflau Andrei Nicolescu, Claudiu Balog – participant cu drept de semnătură din partea firmei de insolvență, și Carmen Radu – avocata lui Diego Fabbrini.

Potrivit informațiilor ProSport, instanța a menționat că aprobarea noului plan de reorganizare al clubului Dinamo nu este o urgență, având în vedere că echipa își desfășoară activitatea pe un alt plan. Instanța pare să considere că planul de reorganizare actual se desfășoară în condiții normale, cu mențiunea că Dinamo trebuie să își achite toate datoriile, care se ridică la 8 milioane de euro.

Răzvan Zăvăleanu preferă să evite escaladarea conflictului la Dinamo

În ciuda faptului că Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri, tensiunile continuă să existe în rândul conducerii echipei proaspăt promovate. Andrei Nicolescu îl provoacă pe Vlad Iacob cu o ofertă de a renunța la funcția de administrator special în favoarea poziției de director executiv.

Un alt membru al conducerii clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a intervenit telefonic în emisiunea Fotbal Club pentru a-și exprima opinia cu privire la conflict. Administratorul judiciar al clubului Dinamo nu a ales să susțină pe nimeni în mod special, susținând că astfel de certuri ar trebui să înceteze.

“Eu mi-aș dori ca la Dinamo să fie pace și toată lumea să aibă același obiectiv. Indiferent ce cred eu despre asta, lucrurile nu trebuie să escaladeze. Toți trebuie să fim la aceeași masă și să tragem la aceeași căruță.

Cel puțin la nivel declarativ, obiectivul tuturor este de a salva Dinamo. De asta n-o să comentez eventualele conflicte, mi se par niște lucruri de bucătărie internă. Eu îmi doresc ca, dacă mai există, să se rezolve în cadrul clubului. Sper să nu mai auzim de astfel de conflicte.

Eu nu am cunoștință de aceste discuții, iar administratorul judiciar nu a fost implicat în ele, deci nu aș putea comenta. Există un mers, ei pot să discute, să negocieze, să își propună anumite lucruri.

Când vor să le pună în practică, vin în fața administratorului judiciar. Ceea ce pot spune e că vom fi tot timpul atenți la ce cheltuieli se vor face. Acum depinde ce-și propune Dinamo și noii acționari sunt cei mai în măsură să spună.

De ce să ne ascundem după deget, au făcut un efort. Aveam anumite îndoieli, dar faptul că s-au făcut unele plăți și că s-a ridicat interdicția mi-a dat încredere. Eu sper să se rezolve problemele între cei din conducerea lui Dinamo. Îmi doresc liniște”, a spus Zăvăleanu. 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×