Home > Liga 1 > Veste bună pentru giuleșteni. Emmers s-a întors la antrenamente

Veste bună pentru giuleșteni. Emmers s-a întors la antrenamente

Emmers-revenire-rapid

Xian Emmers s-a întors la antrenamente. Fotbalistul belgian în vârstă de 24 de ani, a fost absent de pe teren timp de aproximativ 5 luni. Cauza era o accidentare la articulația degetului mare de la piciorul drept. Acesta a suferit dureri în timpul cantonamentului Rapidului din această iarnă, dar a refuzat operaţia. 

„După o perioadă în care s-a recuperat în Belgia, Xian a revenit la antrenamente”, au afirmat rapidiştii pe rețelele de socializare.

Înainte de accidentare, Xian Emmers a acumulat 9 apariții în acest sezon, dintre care 8 în Superligă. A reușit să înscrie un gol în meciul cu Farul, scor 3-1.

Ultimul meci în care Xian a jucat a fost pe 1 octombrie împotriva cu Hermannstadt. Lui Emmers i s-a diagnosticat o ruptură a tendonului la degetul mare de la piciorul drept.

A refuzat operaţia

Fotbalistul a fost luat în cantonamentul Rapidului din Antalya în această iarnă, dar a resimțit dureri la articulația degetului mare de la piciorul drept.

Clubul i-a propus lui Emmers să fie supus unei operații, dar belgianul a refuzat această opțiune. În schimb, Emmers a optat un tratament bazat pe injecții, conform GSP.

Dificultăţi pe post pentru belgian

Jakub Hromada este un mijlocaș slovac de la Slavia Praga. A fost împrumutat pentru a întări mijlocul Rapidului. Şi-a făcut deja debutul, dar a jucat numai 12 minute contra Poli Iași.

Totuși, revenirea belgianului a coincis cu un moment oportun pentru el. Unul dintre mijlocaşi lipseşte temporar. Alexandru Albu este suspendat ca urmare a incidentului din noaptea înfrângerii cu Poli Iași, scor 1-3.

Originar din Elveția, Xian Emmers și-a început cariera în fotbal la Genk. Din 2015 și-a continuat perioada de juniorat la Inter Milano.

550.000 de euro este cota de piață a lui Xian Emmers, potrivit Transfermarkt. A fost adus la Rapid contra sumei de 200.000 de euro.

Marc Emmers, tatăl lui Xian, este un fost mare internațional belgian, cu 37 de meciuri și 2 goluri în palmaresul său pentru echipa națională a Belgiei. A evoluat între anii 1988 și 1994 și a participat la două Campionate Mondiale alături de naționala sa.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×