Home > Liga 1 > Noua senzație din Giulești anunță: “Rapid are forță să câstige campionatul”

Noua senzație din Giulești anunță: “Rapid are forță să câstige campionatul”

burmaz-fericit-rapid

Borisav Burmaz (22 de ani) este noua senzație din Giulești. Acesta a avut început fulminant în tricoul Rapidului înscriind trei goluri în primele trei partide oficiale ale acestui an. 

Rapid l-a adus în această iarnă pe Burmaz de la Vozvodac din Serbia. Acesta era acolo al doilea golgheter al campionatului cu 10 reușite. Sârbul a fost adoptat repede de galeria giuleșteană, aceștia scandându-i numele minute în șir la meciurile disputate de la venirea sa în România.

Jucătorul crescut de Steaua Roșie Belgrad visează să ajungă campion cu formația sub Podul Grant și spune că este concentrat în totalitate ca acest lucru să devină realitate.

“Mă simt deja ca acasă”

Burmaz s-a adaptat repede în România, asta și datorită colegului său Damjan Djokovic care l-a ajutat să se integreze în colectiv.

“Mă simt deja ca acasă, sunt foarte mulțumit,  toți colegii mei m-au primit foarte bine și m-au ajutat să mă integrez repede, să îmi fie totul mai ușor. Cel mai bine mă înțeleg cu Damjan Djokovic, bineînțeles, pentru că vorbim aceeași limbă, trăiește de câțiva ani în România, cunoaște bine țara și mă ajută mult”, a declarat Burmaz pentru gsp.

Jucătorul sârb crede că Rapid are forța de a câstiga campionatul. Aportul fanilor, după părerea lui Burmeaz, poate conta decisiv în lupta pentru titlu.

“Nu vreau să îmi ajut echipa doar prin numărul de goluri. Cred că mai avem nevoie de puțin timp, dar ne îmbunătățim jocul de la meci la meci. Rapid are forță să câstige campionatul. Totul depinde de noi, trebuie să continuăm să facem treaba bună pe care am făcut-o până acum și să o luăm pas cu pas. Atmosfera creată e superbă, simt că ne împing mereu de la spate și că au un rol important. Deocamdată, sunt focusat pe Rapid și pe obiectivele pe care le avem de îndeplinit”, a completat sârbul pentru aceeași sursă citată.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×