Home > Liga 1 > Octavian Popescu, pe lista unui club din Serie A

Octavian Popescu, pe lista unui club din Serie A

octavian-popescu-oferta-torino

Octavian Popescu (19 ani) este jucătorul de pe urma căruia patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, speră să obțină o sumă considerabilă. Fotbalistul naționalei este pe lista celor de la Torino.

Ivan Juric, tehnicianul formației din Serie A, a cerut o listă de 10 jucători pe care conducerea să îi aducă în această vară pentru a forța calificarea în cupele europene sezonul viitor.

Antrenorul croat vrea atâția jucători deoarece de la echipa sa vor pleca mai mulți jucători importanți. El îsi dorește fotbaliști la același nivel ridicat ca și cei care vor părăsi echipa.

Tavi Popescu dorit la Torino

Torino se va despărți în această vară de Ansaldi, Belotti (ambii cu contracte care expiră), iar Pobega, Pjaca și Fares vor reveni la echipele de la care au fost împrumutați, după cum informează toro.it.

Aceeași sursă citată prezintă lista completă a jucătorilor doriți în această vară la Torino. Printre ei se află și fotbaslistul celor de la FCSB, Octavian Popescu.

Iată lista completă a jucătorilor doriți de antrenorul croat: Gabriel (portar, Lecce), Dovbryk (atacant, Dnipro), Faes (fundaș, Reims), Fares (fundaș, Lazio), Gnonto (atacant, Zurigo), Haveri (fundaș, Rimini), Joao Pedro (atacant, Cagliari) Maggiore (mijlocaș, Spezia), Mandragora (mijlocaș, Juventus), Mazzocchi (fundaș, Salernitana), Nelsson (fundaș, Galatasaray), Pellegri (atacant, Monaco), Praet (mijlocaș, Leicester), Popescu (atacant, FCSB), Solomon (atacant, Shakhtar Donetsk), Strefezza (atacant, Lecce), Yilmaz (fundaș, Besiktas).

Popescu este în prezent cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.de.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×