Home > Liga 1 > Victor Angelescu mai anunță două transferuri la Rapid

Victor Angelescu mai anunță două transferuri la Rapid

victor-angelescu-transferuri-rapid

Rapid a fost una dintre cele mai active formații pe piața transferurilor în această vară reușind nu mai puțin de patru achiziții până acum. Unul dintre acționarii clubului, Victor Angelescu, anunță că vor mai veni cel puțin alți doi jucători.

Rapid a reușit să facă patru transferuri în această vară: Paul Iacob, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Florin Ștefan. Pretențiile clubului din Giulești sunt mari, așa că oficialii clubului nu vor să se oprească aici cu achizițiile.

Victor Angelescu, acționarului clubului, anunță că vor mai veni cel puțin încă doi jucători care să acopere posturile încă deficitare.

Angelescu: “Sunt mai multe discuții”

Acționarul rapidului Victor Angelescu anunță că vrea să mai completeze lotul giuleștenilor cu încă un atacant. În prezent, Adrian Mutu se poate baza pe doi jucători în avanposturi, Younes Bnou Marzouk și Jakub Vojtus.

De asemenea, Angelescu a mai completat că se află în tratative și cu alți jucători pentru acoperirea unui alt post pe care îl consideră deficitar.

“Teoretic mai avem două posturi pe care dorim să le întărim. Un atacant sigur ne mai dorim, iar pentru a doua poziție să vedem, sunt mai multe discuții”, a declarat Angelescu în direct la PRO X.

Rapid a cheltuit pe transferuri în această vară nu mai puțin de 400.000 de euro, potrivit Tranfermarkt.de.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×