Home > Liga 1 > Se pregătește o nouă trădare în fotbalul românesc !?

Se pregătește o nouă trădare în fotbalul românesc !?

alex-chipciu-u-cluj

Venit la CFR Cluj în Ianuarie 2020, Alex Chipciu (33 de ani) a fost folosit destul de puțin după ce Dan Petrescu a fost reinstalat pe banca campioanei în sezonul recent încheiat. Astfel, oficialii din Gruia nu intenționează să îi mai prelungească contractul mijlocașului dreapta. U Cluj, marea rivală a feroviarilor, a intrat pe fir pentru a-l legitima pe fostul internațional.

Alexandru Chipciu a venit acum două sezoane la CFR Cluj și și-a trecut în palmares trei titluri de campion. În ultimul sezon însă, mai ales după plecarea lui Marius Șumudică de la echipă, mijlocașul a fost în majoritatea partidelor rezervă, fiind introdus doar câteva minute în unele meciuri.

Contractul lui Chipciu este scadent la sfârșitul acestei luni și din câte se pare oficialii campioanei nu au de gând să îi mai prelungească contractul. Marea rivală din oraș a campioanei, U Cluj, ce a promovat în acest sezon în prima ligă, ar fi interesată să îl aducă pe mijlocaș sub comanda lui Erik Linkar.

Cristi Balaj: “Nu a fost o glumă cu U Cluj”

Președintele campioanei, Cristi Balaj, a confirmat în această seară că Alex Chipciu nu va mai continua în Gruia din sezonul viitor, decizia fiind acceptată de ambele părți.

Fostul arbitru român a mai spus că în acest moment se caută variante pentru Chipciu atât în România, cât și în străinătate. Una dintre variante este U Cluj, marea rivală din oraș a campioanei.

“Am discutat cu el. Sunt subiectiv în ceea ce-l privește. Un jucător și un caracter deosebit. Clubul, împreună cu el, am decis să găsim o soluție de reziliere. Își dorește și el să plece. Rămâne de văzut dacă în țară sau în străinătate. În acest moment, el se pregătește, dar nu se află în cantonament cu echipa și vedem unde sa va transfera.

Nu a fost o glumă cu U Cluj. Din punctul meu de vedere, Chipciu este peste media campionatului din România. Și ar fi păcat pentru el să nu mai joace, fiindcă este la un nivel ridicat, comparativ cu ce se joacă în România”, a declarat Cristi Balaj în direct la Digi Sport.

Chipciu a mai trecut de-alungul carierei pe la Forex Brașov, FC Broșov, CF Brăila, Steaua (actuala FCSB), Sparta Praga (Cehia) și Anderlecht (Belgia).

Este cotat în prezent de transfermarkt.de la 650.000 de euro.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×