Home > Liga 1 > Surpriză pentru Dinamo. Scapă de interdicția la transferuri

Surpriză pentru Dinamo. Scapă de interdicția la transferuri

Dinamo-Razvan-Zavaleanu

Dinamo București a reușit să scape de interdicția la transferuri. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a explicat situația în cadrul unei emisiuni.

Câinii roşii au primit interdicția la transferuri în urma unei decizii a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor. Decizia a fost parțial rezultatul rezilierii unilaterale a contractului lui Iulian Roșu cu clubul.

Conform declarațiilor lui Răzvan Zăvăleanu, Iulian Roșu ar fi solicitat bani și eliberarea sa, iar după respingerea cererii de bani, clubul a fost sancționat cu interdicție la transferuri.

Într-o notă de surpriză, Zăvăleanu a menționat că s-ar fi așteptat să fie sancționați. Însă ridicarea interdicției a survenit pe fondul unor decizii financiare. De asemenea, el a subliniat că nu cunoaște detalii despre modul în care s-a ridicat interdicția și că urmărește cu interes evoluția situației și motivul din spatele deciziei.

,,Eu aș fi văzut logic să fim sancționați, dar dacă ni s-a dat dreptate pe partea financiară nu știu cum s-a dat restricția. Jucătorul a plecat, nu s-a mai prezentat la antrenament, iar Dinamo a fost sancționată. Aștept să văd cu interes hotărârea. Și cum a avut loc ridicarea interdicției de astăzi. Eu nu am amănunte. Nu știu cum s-a ridicat. Noi am avut ședințe în care s-a discutat despre reacție. Iată că, nu știu prin ce minune, cel puțin s-a suspendat restricția până la judecarea apelului nostru”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru DigiSport.

Situația cu Iulian Roșu

Administratorul a evidențiat faptul că nu înțelege motivul pentru care Iulian Roșu nu s-a prezentat la antrenamente. A subliniat că fotbalistul în cauză este un profesionist și că situația în care i s-a cerut să se prezinte la antrenament la ora 07:00 dimineața a fost o excepție.

”Iulian e un băiat de calitate, dar nu am înțeleg de ce nu s-a prezentat la antrenament. Înțeleg că a fost o excepție, să i se propună la ora 07:00 dimineața să vină la antrenament. În rest, celelalte antrenamente au fost la 10:00 dimineața. Dacă echipa pleca în Antalya la 03:00 dimineața, nu se mai prezentau jucătorii? Eu nu l-am înțeles.” a declarat Zăvăleanu.

Ridicarea interdicției la transferuri oferă clubului Dinamo București oportunitatea de a-și consolida echipa. Această decizie vine într-un moment crucial pentru echipă, având în vedere clasamentul actual și lupta pentru evitarea retrogradării. Mai exact, perioada transferurilor mai durează până pe 12 februarie 2024.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×