Home > Liga 1 > FCSB s-a mai despărțit de un jucător

FCSB s-a mai despărțit de un jucător

rotariu-plecare-fcsb

Gigi Becali a anunțat astăzi că a reziliat contractul cu un jucător al echipei patronate de el. 

Dorin Rotariu (28 de ani) nu a reușit să se integreze în echipa antrenată de Elias Haralambous. Fostul jucător al lui Dinamo a prins doar șapte partide în toamna anului trecut fără a avea însă vreo realizare notabilă.

Cu un salariu uriaș pentru Superliga, 20.000 de euro pe luna, Rotariu a intrat în dizgrația lui Becali pentru evoluțiile sale modeste. Acesta a făcut tot posibilul să se despartă de el în această iarnă și se pare că într-un final a reușit.

Becali: “Transferul ăsta a fost ideea mea și nu mi-a ieșit”

Managerul celor de la FCSB anunțase de aseară că au reușit să rezilieze contractul cu Rotariu, iar în această dimineață patronul Becali a confirmat vestea. Acesta a declarat că deși a fost ideea lui a fost un transfer nereușit pentru echipa sa  în cele din urmă.

“Am reziliat cu Rotariu. Gata, a plecat. A înțeles până la urmă situația. Și-a dat seama că e mai bine pentru el să meargă în altă parte unde va putea să joace. Cum l-am convins să reziliem? Nu vreau să mai intru în detalii

Ce să mai vorbesc despre el? Asta e! Nu mi-a ieșit, și cu asta, basta. Nu m-a forțat nimeni să îl aduc. Transferul ăsta a fost ideea mea”, a declarat Becali pentru prosport.

Rămâne de văzut spre ce echipă se va îndrepta Rotariu. El a avut în această iarnă o ofertă de la Dinamo pe care însă jucătorul a refuzat-o.

Un alt jucător de care patronul vrea să scape este Andrea Compagno. Atacantul are mai multe oferte din străinătate și urmează ca zilele astea să ia o decizie finală.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×