Home > Liga 1 > FCSB – Farul: Bătălia pentru Titlu se Încinge!

FCSB – Farul: Bătălia pentru Titlu se Încinge!

Titlul încă se joacă

Confruntarea dintre FCSB și Farul se află printre cele mai așteptate ale acestui retur de campionat. Campioana Farul Constanța se pregătește să intre în bătălia decisivă împotriva liderului FCSB.

Această confruntare ar putea schimba cursul întregului sezon.

Cum arată clasamentul

Farul, ocupă locul 5 cu 36 de puncte după 23 de etape. Constănțenii speră să-și revitalizeze șansele de a cuceri titlul, mai ales după succesele recente ale rivalilor CFR Cluj și Rapid.

În schimb, FCSB, stă confortabil pe primul loc cu 50 de puncte. Pare să aibă un avantaj solid în cursa pentru campionat.

Ce s-a întâmplat în tur

În acest sezon, FCSB a dominat primul duel direct, cu o victorie strânsă 1-0 în tur. Cu toate acestea, Farul se pregătește să răstoarne balanța și să își îmbunătățească recordul împotriva campioanei en-titre.

Absențe și Performanțe

FCSB va juca fără Darius Olaru, golgheterul Superligii. A fost suspendat din cauza acumulării de avertismente.

Cu toate acestea, echipa bucureșteană vine după patru victorii consecutive, iar presiunea pentru un rezultat pozitiv este mare, mai ales după pierderile de puncte suferite pe teren propriu.

Farul, În Ascensiune

Farul vine după două victorii consecutive și este hotărâtă să continue seria pozitivă. Echipa dobrogeană nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de la sfârșitul lui noiembrie și vine la București pregătită să lupte pentru puncte valoroase.

Singura remiză înregistrată de antrenorul Hagi în cele 15 deplasări pe terenul FCSB a fost pe 24 aprilie 2017, într-un meci împotriva Viitorului, scor final 1-1. În rest, Hagi a înregistrat 3 victorii și 11 înfrângeri.

Previziuni și Așteptări

Meciul se anunță a fi unul plin de tensiune și dramatism, cu ambele echipe determinate să obțină victoria.

Pentru Farul, acest meci reprezintă o șansă de a demonstra că încă pot fi luați în calcul la lupta pentru titlu. FCSB caută să-și consolideze poziția de lider.

Cu toate ingredientele pentru un meci memorabil, FCSB – Farul se anunță a fi un spectacol de excepție.

Partida va avea loc la ora 20:00 pe Arena Națională. Va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×