Home > Tenis > Sorana Cîrstea, în turul II la Wimbledon

Sorana Cîrstea, în turul II la Wimbledon

sorana-cirstea-turul2-wimbledon

Sorana Cîrstea, nr. 32 WTA, s-a calificat în turul II al turneului de la Wimbledon după ce a trecut de Aleksandra Krunic, nr. 107 WTA, în două seturi, scor 7-6 (5), 7-6 (1), după o oră și 40 de minute de joc.

Sorana a început mai bine partida și s-a desprins la 2-0 și 4-1. De acolo s-a mers serviciul până la scorul de 5-3, când jucătoarea din Serbia a reușit să facă re-break și să egaleze la cinci. După două game-uri în care cele două jucătoare și-au făcut serviciul s-a intrat în tie-break. Aici s-a mers aproape cap la cap până la 5-5, când sportiva noastra a reușit să câstige două puncte la rând care i-au adus în cont primul set.

În setul secund s-a mers cu serviciul până la 2-2. A urmat un schimb de break-uri, apoi Sorana a reușit să facă din nou un break pe care de această dată l-a convertit până la 5-3. La fel ca în primul set, Krunic a revenit și a egalat la cinci. Sportiva noastră a avut din nou șansa să servească pentru meci la 6-5, dar jucătoarea din Serbia a făcut din nou re-break și s-a intrat în tie-break. De data aceasta, Cîrstea a dominat categoric tie-break-ul pe care și l-a adjudecat cu 7-1.

În turul următor, Sorana va juca cu învingătoarea dintre Astra Sharma, nr. 136 WTA și Tatiana Maria, nr. 103 WTA.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×