Home > Tenis > Simona Halep, fără probleme în semifinale la Bad Homburg

Simona Halep, fără probleme în semifinale la Bad Homburg

simona-halep-semifinale-bad-homburg

Simona Halep, nr. 19 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Bad Homburg după ce a trecut de Amanda Anisimova, nr. 25 WTA, în două seturi, scor 6-2, 6-1, după numai 55 de minute de joc.

Simona a început mai bine partida și s-a desprins la 2-0. S-a mers apoi cu serviciul până la 4-2 pentru sportiva noastra. Aceasata a mai reușit să ia două game-uri consecutive și să închidă primul set la 6-2.

Halep a pornit puternic și în setul secund și s-a distanțat la 4-0. După ce Anisimova și-a făcut și ea o dată serviciul, Simona a câstigat două game-uri consecutive și o dată cu ele și setul doi cu 6-1.

În semifinale, Simona va da peste Bianca Andreescu, nr. 64 WTA.

La interviu acordat pe teren după partidă, Simona a declarat că a reușit să facă o partidă solidă și datorită publicui care a încurajat-o permanent.

“A fost un meci foarte bun, am știut că ea va juca rapid, așa că a trebuit să fiu puternică și mereu în poziția corectă. Am jucat bine. Ador să joc aici.

Îmi plac foarte mult oamenii de aici, am parte de foarte multă susținere de fiecare dată când joc aici, așa că aș vrea să le mulțumesc fanilor. Orașul este frumos, îmi place foarte mult să fiu aici”, a declarat Halep.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×