Home > Tenis > Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis

Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis

simona-halep-revenire-teren

Simona Halep este temporar suspendată pentru dopaj. Ea și-a anunțat însă astăzi fanii când o vor putea urmări din nou la treabă. 

Simona Halep așteaptă în acest moment rejudecarea la TAS a procesului ei pentru dopaj. În primă instanță ea a primit o suspendare de patru ani, însă aceasta speră ca după audierea din februarie această perioadă să îi fie cel puțin înjumătățită.

Indiferent ce decizie vor lua cei de la TAS, Simona se va reîntoarce pe teren în fața fanilor români. Aceasta a anunțat că participa la Sports Festival la Cluj pe 15 Iunie. Ea va juca alături de Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf.

Halep: “Abia aștept să ne vedem la Cluj”

Organizatorii Sports Festival au postat un video pe pagina lor de instagram pentru promovarea competiției. În el, Halep este filmată cum vorbește la telefon cu Steffi Graf spunându-i că abia așteaptă să joace împreună la Cluj.

Deși după suspendare Simona a avut mai multe invitații de a juca la turnee amicale, aceasta le-a refuzat pe toate. Astfel, o vom putea revedea pe dubla campioană de grand slam la treabă pentru prima dată după aproape doi ani. Până atunci ea continuă pregătirea la Dubai alături de echipa sa.

“Buna Steffi! Te aștept împreună cu Andrei, aici în România, în țara mea natală. Am jucat, în trecut, în Sports Festival și a fost uimitor. Sunt sigură că o să-ți placă. Abia aștept să ne vedem la Cluj, la Sports Festival”

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×