Home > Tenis > Sorana Cîrstea revine senzațional și se califică în semifinale la Dubai

Sorana Cîrstea revine senzațional și se califică în semifinale la Dubai

sorana-cirstea-semifinale-dubai

Sorana Cîrstea, nr. 22 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 1000 de la Dubai după ce a trecut de Marketa Vondrousova, nr. 8 WTA, scor 2-6, 7-6(1), 6-2 după două ore și 40 de minute de joc.

Primul set a început cu două game-uri în care jucătoarele și-au făcut serviciul. Apoi jucătoarea din Cehia s-a desprins la 5-1. Au urmat alte două game-uri în care s-a mers cu serviciul și astfel Vondrousova a închis primul set la 6-1.

Vondrousiva a început ca din pușcă și setul secund și s-a desprins la 4-0 și 5-1. Sportiva noastră a reușit să revină și să egaleze la cinci după ce a salvat cinci mingi de meci. În game-ul următor, Sorana și-a pierdut din nou serviciul, însă după ce a salvat o nouă minge de meci a reușit să facă re-break și să trimită setul în tie-break. Aici, Cîrstea a dominat clar de la un capăt la altul și a câstigat tie-break-ul la 1.

În decisiv, Sorana a început tare și s-a desprins la 2-0. S-a mers apoi cu serviciul până la 4-2. Cîrstea a reușit alte două game-uri consecutive și și-a adjudecat setul cu 6-2.

În semifinale, Sorana o va întâlni pe italianca Jasmine Paolini, nr. 26 WTA. Scorul întâlnirilor directe este de 2-0 pentru sportiva din Italia.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×