Home > Tenis > Simona Halep, în finala la Toronto

Simona Halep, în finala la Toronto

simona-halep-finala-toronto

Simona Halep, nr. 15 WTA, s-a calificat în finala turneului de la Toronto după ce a trecut de americanca Jesica Pegula, nr. 7 WTA, scor 2-6, 6-3, 6-4, după două ore și 10 minute de joc.

În primele două game-uri ale meciului cele două jucătoare și-au făcut serviciul. Apoi america a reușit să ia patru game-uri la rând și să se desprindă la 5-1. Au urmat două game-uri în care s-a mers cu serviciul și astfel Pegula a câstigat primul act cu 6-2.

Simona a început mai bine setul secund și s-a desprins la 2-0. Deși Pegula a făcut break și a venit la 1-2, sportiva noastră a reușit să facă re-break iar de această dată l-a convertit cu serviciul până în finalul setului pe care l-a câstigat cu 6-3.

În setul decisiv s-a mers cap la cap până la 2-2. De acolo, Simona a reușit să se desprindă la 5-2. Pegula a reușit să vină până la 4-5, dar sportiva noastră a reușit să închidă în cele din urmă setul la 6-4 pe propriul serviciu.

În finală, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Beatriz Haddad Maia, nr. 24 WTA și Karolina Pliskova, nr. 14 WTA.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×