Home > Tenis > Simona Halep, fără emoții în sferturi la Birmingham

Simona Halep, fără emoții în sferturi la Birmingham

simona-halep-sferturi-birmingham

Simona Halep, nr. 20 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Birmingham după ce a trecut de reprezentanta gazdelor, Harriet Dart, nr. 106 WTA, în două seturi, scor 6-3, 6-2, după o oră de joc.

Britinica a început mai bine partida și s-a desprins la 2-0. Simona a replicat imediat cu cinci game-uri câstigate consecutiv. Au urmat apoi două game-uri în care cele două jucătoare și-au făcut serviciul astfel încât sportiva noastră și-a adjudecat primul set cu 6-3.

În actul secund s-a mers cu serviciul doar până la 2-2. De acolo, Simona a reușit să câstige patru game-uri la rând și să închidă setul la 6-2.

În turul următor, Simona va înfrunta o altă britanică, Katie Boulter, nr. 141 WTA.

Halep: “Am fani oriunde aș juca”

Simona a vorbit la interviul de după partidă despre meciul pe care a reușit să îl câstige astăzi. Ea este mulțumită de felul în care a jucat, deși nu a fost la fel de ușor precum o arată scorul.

“M-am simțit bine. Am jucat mai bine decât în primul meci. Nu este ușor să joci contra lui Harriet. Mi-am cerut scuze pentru că am declarat că n-am mai jucat contra ei, am făcut-o acum doi ani. N-am o memorie foarte bună. A fost foarte greu pe iarbă, deoarece ea este obișnuită cu această suprafață, dar sunt mulțumită de cum am jucat”, a declarat Halep.

Sportiva noastră a mai spus că fanii o încurajează permanent și o fac să se simtă peste tot ca acasă.

“Am spus, am foarte mulți susținători oriunde aș juca. Vă mulțumesc tuturor că m-ați încurajat. Ați fost foarte corecți. Dau tot ce este mai bun pe teren, urmăresc să joc cât mai multe meciuri, doar mă obișnuiesc cu iarba și sper să joc din ce în ce mai bine”, a completat Halep.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×