Home > Tenis > Nadal va deveni tată pentru prima dată

Nadal va deveni tată pentru prima dată

nadal-tata-pentru-prima-data

Potrivit revistei spaniole Hola, Rafael Nadal și soția sa, Mery Perello, așteaptă primul lor copil. Fotografiile recente ale lui Mery din vacanța lor pe un iaht confirmă zvonul, deși cuplul nu a făcut încă publică vestea.

Rafa și Mery sunt împreună încă din adolescență și s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Nadal a declarat în repetate rânduri că i-ar plăcea să aibă copii, iar acum îl vom vedea în noul rol de tată la 36 de ani. Cei mai importanți rivali ai săi, Roger Federer și Novak Djokovic, au îmbrățișat cu succes paternitatea și au rămas competitivi.

Rafa speră la același lucru în anii următori, dacă rămâne sănătos. Nadal se distrează alături de familie și de prieteni pe superbul său iaht, deși a început să se antreneze pentru următorul turneu, cel de la Wimbledon, acolo unde va juca dacă piciorul îi va permite.

Sezon de vis pentru Rafa

Rafa a trebuit să o ia de la capăt la începutul anului 2022, după ce a jucat doar două meciuri în a doua parte a anului 2021. Luptându-se cu o accidentare la piciorul stâng, Nadal s-a ridicat din nou deasupra problemelor fizice și a început perfect noul sezon.

Rafa a câștigat ambele titluri majore în acest an, cucerind Australian Open și Roland Garros în același sezon pentru prima dată în carieră. La 36 de ani, Nadal este un lider confortabil al ATP Race datorită acestor puncte obținute la grand slam-uri și de le celelalte turnee la care a participat.

Spaniolul va da tot ce are mai bun pentru a se pregăti pentru Wimbledon și pentru a căuta primul titlu la Londra după 12 ani. Rafa a fost nevoit să lipsească de la startul turneelor pe zgură de la Monte Carlo și Barcelona din cauza unei coaste fracturate. A revenit la Madrid și Roma și a obținut doar câteva victorii, luptându-se cu piciorul și adunând nori negri asupra pregătirii sale pentru Roland Garros.

Nadal a călătorit la Paris împreună cu medicul său și a avut nevoie de o injecție în picior înainte de fiecare meci pentru a ucide durerea și pentru a suporta duelurile la cel mai bun din cinci seturi. Ca de multe ori înainte, Rafa a fost un jucător de neînvins la Roland Garros, obținând al 14-lea titlu din 18 participări la Paris.

Nadal i-a eliminat pe Felix Auger-Aliassime, Novak Djokovic și Alexander Zverev în drumul spre finală, unde l-a înfruntat pe Casper Ruud. Rafa l-a învins pe Casper cu 6-3, 6-3, 6-0 în două ore și 18 minute, obținând al 22-lea titlu de campion de grand-slam, care îl plasează la două lungimi față de Roger Federer și Novak Djokovic.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×