Home > Tenis > Simona Halep, debut cu dreptul la Birmingham

Simona Halep, debut cu dreptul la Birmingham

simona-halep-turul1-birmingham

Simona Halep, nr. 20 WTA, s-a calificat în turul II al turneului de la Birmingham după ce a trecut de ucraineanca Lesia Tsurenko, nr. 20 WTA, în două seturi, scor 6-1, 6-4, la capătul a o oră și 20 de minute de joc.

Simona a început puternic partida și s-a desprins la 3-0. După ce ucraineanca și-a făcut și ea o dată serviciul, sportiva noastră a reușit alte trei game-uri la rând și a închis primul set la 6-1.

Tsurenko a început mai bine setul doi și s-a distanțat la 2-0 și 3-1. Simona a reușit să revină și să egaleze la trei. Au urmat două game-uri în care cele două jucătoare și-au făcut serviciul. Sportiva noastră și-a adjudecat ultimele două game-uri ale setului pe care l-a închis la patru.

Simona va juca în partida următoare contra britanicei Harriet Dart, nr. 106 WTA.

Simona Halep: “Este o plăcere să joc la Birmingham”

Simona a analizat întâlnirea din această seară la interviul acordat pe teren după meci.

“Nu este ușor să revii pe iarbă după atâta vreme. Sunt fericită cu victoria. Îi urez Lesiei să îsi revină cât mai rapid. Am întâlnit-o de multe ori, știam la ce să mă aștept, dar au fost trei ani de la ultimul meci pe iarbă și putea să se complice situația. Este o plăcere să revin aici la Birmingham”, a declarat Halep.

Tenismena din Constanța a vorbit și despre următoarea ei adversară de la turneul britanic.

“Nu am jucat niciodată împotriva ei. Am apucat să mă uit puțin mai devreme la cum joacă. Nu știu exact la ce să mă aștept, dar eu voi da totul și sunt pregătită să obțin victoria. De fiecare dată am fanii mei care mă încurajează și români și de alte naționalități”, a completat Halep.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×