Home > Tenis > Rafael Nadal trece ușor de Casper Ruud și câștigă al 22-lea turneu major

Rafael Nadal trece ușor de Casper Ruud și câștigă al 22-lea turneu major

nadal-campion-roland-garros-14

Rafael Nadal a cucerit cel de-al 14-lea titlu de la Roland Garros, în urma unei victorii categorice cu 6-3, 6-3, 6-0 în fața lui Casper Ruud. Așa cum era de așteptat, Rafa a dominat în regatul său de pe arena Philippe-Chatrier în fața celui care a fost pentru prima dată finalist la un turneu major.

El nu a jucat la cel mai bun nivel în primele două seturi, dar a fost mai mult decât suficient pentru a-l doborî pe norvegian și a ridica trofeul în două ore și 18 minute. Astfel, spaniolul și-a asigurat cea de-a 22-a coroană majoră la două zile după ce a împlinit 36 de ani, adăugând-o trofeului de la Australian Open din acest an și mărind distanța în cursa pentru titlul de GOAT cu Roger Federer și Novak Djokovic.

Rafael Nadal și-a adjudecat al 22-lea titlu Major în fața lui Casper Ruud la Paris.

În ciuda problemelor la picior și a lipsei de formă înainte de Paris, Rafa și-a arătat încă o dată strălucirea la la grand slam-ul său preferat, cucerindu-l pentru a 14-a oară din 17 participări la Paris.

Nadal a făcut diferența cu primul serviciu și returul, pierzând serviciul de două ori, dar reușind opt break-uri din 16 oportunități. Spaniolul și-a domolit bine loviturile și a reușit 37 de lovituri câștigătoare și 18 erori neforțate. El a câstigat finala după două ore și 20 de minute.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×