Home > Tenis > Simona Halep s-a calificat în Semifinale la Birmingham

Simona Halep s-a calificat în Semifinale la Birmingham

simona-halep-semifinale-birmingham

Simona Halep, nr. 20 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham după ce a trecut de britanica Katie Boulter în două seturi, scor 6-4, 6-1, după o oră și 15 minute de joc.

În primul set s-a mers cu serviciul până la 4-4. Simona a reușit să câstige următoarele două game-uri și o dată cu ele și primul set cu 6-4.

Setul secund a început cu un schimb de break-uri între cele două jucătoare. Au urmat apoi cinci game-uri consecutive câstigate de Simona cu ajutorul cărora și-a adjudecat setul doi cu 6-1.

În semifinale, Simona va juca cu învingătoarea dintre Beatriz Haddad Maia, nr. 32 WTA și Camila Giorgi, nr. 26 WTA.

Simona Halep: “Nu mă gândesc încă la Wimbledon”

Simona a vorbit despre partidă la interviul acordat pe teren imediat după meci. Ea a spus că nu s-a simțit foarte bine în timpul meciului, dar a reușit să ducă meciul până la capăt.

“A fost un meci dificil. Nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. Știam că este un adversar greu pe iarbă, are un serviciu puternic, m-am chinuit, dar sunt mulțumită că am câstigat. Nu am mai jucat cu ea, nu știam cum vine minge de la ea. Este solidă și are un joc agresiv, așa că nu ește ușor pe iarbă”, a declarat Halep.

Halep a mai spus că nu se gândesc încă la Wimbledon, ci vrea doar să dea totul pentru un rezultat cât mai bun la Birmingham.

“Mă gândesc la această săptămână, m-am chinuit înainte să vin aici. Nu mă gândesc încă la Wimbledon, este prea departe. Vreau doar să termin bine acest turneu, să dau tot ce am mai bun și să mă simt bine aici. Am un public nemaipomenit alături de mine tot timpul”, a completat Halep.

Sportiva din Constanța a spus în încheiere doar că va urmări meciul din care se va decide adversara sa din semifinale, dar nu vrea să se gândeasca foarte mult la asta.

“O să mă uit puțin la meciul următoarei mele adversare. Ambele sunt foarte periculoase pe iarbă. Mai întâi mă voi uita la partidă și apoi mă voi gândi la următoarea oponentă”, a concluzionat Halep.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×