Home > Fotbal > Schimbari majore la CFR. Doi oameni din staff parasesc clubul

Schimbari majore la CFR. Doi oameni din staff parasesc clubul

nelutu-varga-se-desparte-de-un-om-de-baza

CFR Cluj a făcut publică o altă plecare din club duminică seara.

Fosta campioană a României suferă schimbări majore în acest sezon, atât în ceea ce privește componența echipei, cât și staff-ul tehnic.

După ce s-a anunțat plecarea lui Alin Minteuan, un membru al clubului care a activat acolo timp de 20 de ani cu scurte întreruperi, acum este rândul lui Cristi Moldovan să părăsească echipa. Moldovan a ocupat poziția de antrenor al portarilor din 2017, anul în care Dan Petrescu a preluat echipa pentru prima dată.

“Mulţumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îţi mulţumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani şi îţi dorim multă baftă în carieră!”, au anunțat clujenii.

Minteuan și-a îcheiat și el treburile cu CFR Cluj

„Mulţumim pentru tot, Alin Minteuan!

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă încetarea colaborării cu antrenorul secund Alin Minteuan, al cărui contract a ajuns astăzi la final. Îţi mulţumim, Alin, pentru toată munca depusă atât ca jucător, cât şi ca antrenor secund al CFR Cluj şi, implicit, pentru cele două decenii petrecute în mijlocul familiei noastre”, au mai spus ardelenii.

Alin Minteuan, născut și crescut în Cluj-Napoca, și-a început cariera de fotbalist la CFR Cluj, jucând pentru echipă între anii 1993 și 1997. Apoi, a trecut la rivala Universitatea Cluj în sezonul 1997-1998.

În următorii șapte ani, a evoluat pentru Gloria Bistrița și a jucat în Israel pentru echipele Hapoel Haifa și Hapoel Beer Sheva. În 2005, Minteuan s-a întors la CFR Cluj, unde a petrecut încă trei sezoane, devenind un jucător cheie în câștigarea titlului și a Cupei în 2008.

După încheierea carierei de jucător, Alin Minteuan a început să lucreze ca antrenor secund al lui Dusan Uhrin Jr. De-a lungul timpului, a colaborat și cu antrenori precum Antonio Conceicao, Andrea Mandorlini, Sorin Cîrțu și Dan Petrescu.

În sezonul 2010/2011, Minteuan a fost promovat în funcția de antrenor principal, conducând echipa în 19 meciuri. Cu toate acestea, după venirea lui Jorge Costa, a revenit în rolul de antrenor secund.

În 2019, a fost numit din nou antrenor principal pentru o perioadă scurtă de timp, conducând echipa în 4 meciuri, până la aducerea lui Dan Petrescu.

În sezonul 2020/2021, a devenit antrenor principal la CSM Reșița, în Liga 2.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×