Home > Fotbal > Gianluigi Buffon primește o ofertă incredibilă din Arabia Saudită

Gianluigi Buffon primește o ofertă incredibilă din Arabia Saudită

Gianluigi-Buffon-Primeste-O-Oferta-Din-Partea-Arabiei-Saudite

Potrivit informațiilor publicate de Corriere dello Sport, Gianluigi Buffon, portarul în vârstă de 45 de ani al Parmei, a primit o ofertă incredibilă de 30 de milioane de euro pe sezon pentru a semna cu un club din Pro League, în Arabia Saudită.

Portarul legendar al Italiei, se află în ultimul an de contract cu AC Parma, clubul său de suflet la care își dorea să se retragă vara viitoare. Cu toate acestea, conform informațiilor publicate în cotidianul Corriere Dello Sport, Buffon a primit recent o ofertă extrem de tentantă din Arabia Saudită, care este greu de refuzat.

Gianluigi Buffon a jucat doar în 17 meciuri în Serie B în sezonul trecut, din cauza accidentărilor

Un club din Pro League, a cărui identitate nu este încă dezvăluită, pare să fie deținut de Fondul Public de Investiții și i-a făcut o ofertă de 30 de milioane de euro pe sezon.

În sezonul 2022-2023, din cauza accidentărilor, Gianluigi Buffon a jucat doar în 17 meciuri în Serie B. Echipa sa, Parma, care include și jucătorii români Valentin Mihăilă și Denis Man, a ratat promovarea în Serie A, pierzând în play-off-ul împotriva echipei Cagliari.

În 2018, portarul italian s-a transferat la PSG cu speranța de a câștiga Liga Campionilor. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. După un sezon în care a obținut doar titlul în Ligue 1, Buffon s-a întors la Juventus, unde a câștigat încă un scudetto înainte de a se alătura Parmei în 2021.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×