Home > Fotbal > Real Madrid îl dorește pe căpitanul lui Chelsea

Real Madrid îl dorește pe căpitanul lui Chelsea

După transferurile lui Eden Hazard și Antonio Rudiger de la Chelsea din ultimii ani, Real Madrid îl vrea și pe căpitanul din acest an al celor de la Chelsea, Reece James. El se află pe lista pentru 2024.

Slabe șanse în vara acestui an, pentru transfer

Reece James (23 de ani), fundașul dreapta a celor de la Chelsea este curtat de mai mulți ani de Real Madrid. În anul 2021, președintele lui Real Madrid,Florentino Perez, îi propunea patronului lui Chelsea un schimb dintre Reece James și fostul mijlocaș al londonezilor, Eden Hazard. Transferul nu s-a realizat, iar Real Madrid vrea să facă cel mai scump transfer al unui fundaș dreapta. Șefii de pe Bernabeu vor sa-l înlocuiască pe Dani Carvajal (31 de ani) care nu a avut evoluții bune în sezonul trecut.

Potrivit celor de la THE SUN,  sunt minime șansele ca acest transfer să se facă în vara acestui an. James tocmai a primit banderola de căpitan de la noul antrenor, Mauricio Pochettino. Chelsea nu e dispusă sa-l vândă pe tânărul fundaș, pentru că Reece James este un produs din academia celor de la Chelsea, iar creșterea sa este vizibilă.

Pentru Chelsea, fundașul dreapta are 148 de meciuri, 11 goluri si 20 de pase decisive de gol. Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl evaluează la 65.000.000 de euro.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×