Home > Fotbal > Leonardo Bonucci este ca și plecat de la Juventus! Fundașul s-a înțeles cu o echipă din Bundesliga

Leonardo Bonucci este ca și plecat de la Juventus! Fundașul s-a înțeles cu o echipă din Bundesliga

Leonardo Bonucci (36 ani) este pregătit să înceapă o nouă etapă a carierei lui, de această dată în Bundesliga. Fundașul italian s-a înțeles cu Union Berlin și ar urma să semneze un contract valabil pentru un singur sezon.

Fundașul italian este foarte aproape de a se depărți de clubul la care și-a petrecut 12 ani din carieră, Juventus. Bonucci este așteptat la Berlin pentru a semna cu Union. Concretizarea acestui transfer ar reprezinta primul angajament al jucătorului în afara granițelor Italiei.

Bonucci este așteptat să semneze

Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, Bonucci s-a înțeles verbal cu trupa din capitala Germaniei, rămânând de stabilit doar salariul fundașului central. Italianul va avea un contract valabil pe un singur sezon cu formația ce a terminat stagiunea precedentă pe locul 4 în Bundesliga.

Trupa din Berlin i-ar putea oferi lui Bonucci un salariu de aproximativ 2 milioane de euro per sezon, în timp ce italianul primea 3.5 milioane de euro, per sezon, la Juventus, conform Gazzetta dello Sport.

Bonucci, legenda ,,Bătrânei Doamne”

Leonardo Bonucci este o legendă veritabilă a lui Juventus. În cei 12 ani petrecuți în Piemont, fundașul a cucerit 8 titluri de campion al Italiei, 5 cupe ale Italiei și 4 Supercupe. Pentru formația torineză, Bonucci a adunat 502 partide, a marcat 37 de goluri și a oferit 10 pase de gol.

Bonucci a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale carierei în Berlin. Italianul a pierdut finala Champions League în fața Barcelonei, pe stadionul Olympiastadion din capitala Germaniei, în anul 2015, cu scorul de 3-1.

Fundașul a evoluat în 121 de meciuri internaționale pentru Italia și a reușit să marcheze 8 goluri. Ca număr de prezențe în tricoul reprezentativei Italiei acesta se află pe locul al patrulea, fiind depășit doar de Paulo Maldini (128 de meciuri), Fabio Cannavaro (136 de meciuri) și Gianluigi Buffon (176 de selecții). De asemenea, alături de ,,Gli Azzurri”, Bonucci a câștigat Campionatul European în anul 2021.

+ posts
Articole Asemanatoare
LIVE TEXT│Cupa României, Dinamo-FCU Craiova 1948 1-1
Contraperformanță înregistrată de Empoli! Echipa lui Răzvan Marin are cel mai slab început de sezon din istoria fotbalului italian
Florin Bratu a plecat de la Karmiotissa, după startul dezamăgitor de campionat
Universitatea Cluj a realizat al 14-lea transfer! Un fost jucător din Serie A a semnat cu clujenii

Lasa un raspuns