Home > Fotbal > Războiul în Ghencea continuă. Florin Talpan: ”MM Stoica e un condamnat penal!” 

Războiul în Ghencea continuă. Florin Talpan: ”MM Stoica e un condamnat penal!” 

Războiul-în-Ghencea-continuă

FCSB a solicitat permisiunea de a juca pe stadionul Ghencea, iar aceasta a fost aprobată de către Ministerul Apărării Naționale. Cu toate acestea, vicecampioana României se confruntă acum cu noi obstacole.

Florin Talpan a adus din nou în discuție situația stadionului Steaua, în legătură cu intenția FCSB de a-l închiria pentru meciul cu Dinamo. Chiar dacă vicecampioana României a primit aprobarea de a juca în Ghencea, oficialii CSA Steaua încearcă să se opună acestei decizii. Juristul CSA a exprimat nemulțumirea sa prin postări pe rețelele sociale și a continuat să-și susțină poziția într-un interviu acordat PRO TV și www.sport.ro, afirmând că FCSB poate juca pe stadionul Steaua doar dacă plătește prejudiciul în valoare de 37 de milioane de euro.

Florin Talpan: ”Unicul lui scop este furtul de identitate”

”După cum ați văzut, Gigi Becali demonstrează a n-a oară că unicul lui scop este furtul de identitate. Ați văzut că în ultima perioadă, prin toate intervențiile televizate a afirmat următoarele lucruri: că Steaua este a lui, FCSB este Steaua, aici s-a născut echipa mea, Ghencea e casa mea. A afirmat că îl aduce pe Chiricheș să vină să joace la Steaua. 

Având în vedere faptul că patronul FCSB, prin tot ce declară, sfidează public toate deciziile pronunțate de către instanțele de judecată, decizii care au stabilit clar și pentru toată lumea faptul că FCSB, înființată în județul Ilfov, în anul 2003, a folosit ilegal numele și marca Steaua București. 

Ținând cont de faptul că Gigi Becali este în continuare de rea-credință, FCSB nu are ce căuta să joace pe stadionul Steaua. Având în vedere faptul că, prin raportul de expertiză s-a stabilit foarte clar că FCSB a adus un prejudiciu atât de mare Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, acest prejudiciu a fost stabilit în raport de expertiză și s-a stabilit că trebuie să ne dea prejudiciul de 37 de milioane de euro. Practic, până nu îl achită el nu are ce căuta în Ghencea. 

Am câștigat o mare parte din acest dosar, așa că Gigi Becali și FCSB au de plătit prejudiciul de 37 de milioane de euro către Clubul Sportiv al Armatei și statul român. Având în vedere că suntem în litigiu, că el e de rea-credință, că vrea să ne fure identitatea, nu are ce căuta să joace în Ghencea, asta e foarte clar”, a declarat Florin Talpan pentru sursele menționate anterior.

Cuvinte grele la adresa lui MM Stoica: ”E un condamnat penal”

În urma declarațiilor date de MM Stoica, Florin Talpan a afirmat că nu are motive să îi răspundă. Referitor la clauza de un milion de euro, Talpan nu a oferit un răspuns, dar a continuat să susțină poziția sa.

”Nu am ce să îi răspund. Nu am ce să intru în discuții cu domnul MM Stoica, el e un condamnat penal, nu am ce să discut. Să își vadă de treaba lui și să nu mai facă afirmații. Nu are sens să îi spun numele. El ar trebui să își vadă de treaba lui și să își schimbe atitudinea, el este un condamnat penal, să se antreneze în continuare la atelierul de tâmplărie. A fost condamnat penal, nu a fost eliberat înainte de termen că a scris patru cărți și a lucrat la atelierul de tâmplărie? 

Nu are ce să caute în Ghencea, nu au ce să joace în Ghencea, au demonstrat foarte clar că sunt de rea-credință. Acolo nu este Templul Fotbalului Românesc, așa cum zice Mihai Stoica. 

Toate contractele au clauze care se respectă în totalitate, nu că vrea FCSB să scoatem ceva, că ne ordonă nu știu cine. Nu, e clar! Nu are ce căuta FCSB în Ghencea. Vor să ne fure identitatea, nu au ce căuta în Ghencea. Cum spune în continuare că FCSB e Steaua, el nu este Steaua. Niciodată nu a fost. Cred că visează seara că este Steaua, e FCSB, el nu înțelege că are echipa asta, i-am luat palmares, nume, marca, nu mai are nimic. El vrea să vină în Ghencea, să creeze în continuare confuzii. 

Nimeni nu își dorește ca echipa să joace în Ghencea, fostele glorii au luat atitudine, au spus că nu are ce căuta în Ghencea. Ne vine în casă fără să îl vrem? Nu îl dorim!”, a declarat Talpan. 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×