Home > Fotbal > Controverse în urma eliminării echipei Farul! Tatăl lui Enes Sali îl acuză pe Hagi: ”Dă-i șanse să arate ce poate!”

Controverse în urma eliminării echipei Farul! Tatăl lui Enes Sali îl acuză pe Hagi: ”Dă-i șanse să arate ce poate!”

Controverse-în-urma-eliminării-echipei-Farul

Farul Constanța a fost învinsă la Tiraspol de echipa Sheriff cu scorul de 0-3, în cea de a doua manșă a primului tur preliminar din UEFA Champions League.

Echipa campioană a României nu s-a calificat în următoarea rundă a Ligii Campionilor și va juca în preliminariile Conference League împotriva echipei FC Urartu din Armenia. După înfrângere, au apărut nemulțumiri din partea unor persoane, inclusiv Gică Hagi și Engi Sali, tatăl lui Enes Sali (17 ani).

Tatăl lui Enes Sali: „Bagă-l, domne, și pe el”

Puștiul de la Farul a fost pe bancă pe toată durata meciului. Managerul echipei constănțene a decis să introducă trei jucători ofensivi pe parcursul jocului, pe Borgnino, Carnat și, în prelungiri, pe Vînă, însă Sali a rămas rezervă neutilizată, fapt care l-a infuriat pe tatăl său prezent în tribunele stadionului din Tiraspol.

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit.

Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a răbufnit Sali senior la finalul meciului.

Enes Sali, originar din Toronto, a fost junior la FC Barcelona înainte de a se alătura Academiei lui Gică Hagi. Familia sa a decis să părăsească Canada și să vină în România, aducându-l pe Enes alături de ei.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×