Home > Fotbal > Rațiu, la Un Pas de a Semna cu Villarreal

Rațiu, la Un Pas de a Semna cu Villarreal

ratiu-vinicius

Andrei Rațiu, fundaș dreapta la Rayo Vallecano, este pe cale să facă un pas important în cariera sa. Ziarul spaniol Marca a sugerat că există un interes real din partea clubului Villarreal pentru fotbalistul român.

Villarreal, clubul la care Rațiu a crescut și care încă deține 50% din drepturile federative ale jucătorului, este interesat să-l aducă înapoi. Rațiu ar avea șanse semnificative de a ajunge la Villarreal în perioada de mercato. Această mutare îi poate oferi o șansă în plus de a evolua în La Liga și de a face parte din lotul pentru Euro 2024, conform Fanatik.

“Din informaţiile noastre, Raţiu are în continuare şanse importante să semneze cu Villarreal. Şi atunci va putea juca la Euro. Sunt şanse mari să semneze cu Villarreal şi astfel să prindă şi lotul de Euro 2024.”, declară Horia Ivanovici.

Rațiu a semnat cu Rayo Vallecano în vara anului trecut și este în mare parte rezervă pentru Ivan Balliu. Românul, cu doar 4 meciuri jucate în LaLiga riscă să rateze participarea la Euro 2024.

Rezervă cu Impact

În etapa a 12-a din La Liga, Rațiu și-a demonstrat abilitățile impresionante în fața unuia dintre cei mai buni atacanți din lume, Vinicius Junior. Performanțele sale nu au trecut neobservate. Jurnaliștii spanioli l-au evidențiat pe Rațiu drept unul dintre cei mai rapizi fundași din La Liga.

Cu o cotă actuală de 1,5 milioane de euro, Rațiu este dorit și de alte echipe, inclusiv Fiorentina. Cu obiectivul de a ajunge la Euro 2024 cu echipa națională a României, acest posibil transfer la Villarreal ar putea fi un pas crucial pentru cariera fotbalistului român.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×