Home > Fotbal > Moldovan poate ajunge titular la Atletico Madrid. Ce se întâmplă cu Oblak?

Moldovan poate ajunge titular la Atletico Madrid. Ce se întâmplă cu Oblak?

Oblak-Moldovan-transfer

Una dintre cele mai recente mișcări din lumea fotbalului aduce o șansă senzațională pentru Horațiu Moldovan la echipa Atletico Madrid. Jan Oblak, portarul de top al echipei, este vizat de un club din Premier League. Asta i-ar da internaționalului român șansa de a fi titular. 

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid l-a plasat în postura de al doilea portar al echipei. Situația lui ar putea suferi schimbări semnificative.

Jan Oblak, este acum în vizorul clubului Manchester United din Premier League, conform Fichajes. Diavolii roșii caută să îl aducă pe Oblak ca înlocuitor pentru Andre Onana. ,,Gardianul” recent a atins un impresionant record de 200 de meciuri fără gol primit pentru Atletico, în 422 de apariții.

Oficialii lui Manchester United ar fi pregătiți să ofere suma considerabilă de 45 de milioane de euro pentru sloven. O astfel de mutare ar deschide drumul pentru Horațiu Moldovan să se impună în poarta echipei conduse de Diego Simeone.

Jan Oblak are contract cu Atletico până în 2028, dar este de mult timp în atenția clubului Manchester United. Cu toate acestea, există semne că ar putea fi ultimul său sezon pe Cívitas Metropolitano. La reînnoirea contractului său, a solicitat o clauză care să îi permită să plece mai devreme în cazul unei oferte atrăgătoare.

Este de așteptat ca negocierile între Manchester United și Atletico Madrid să fie intense în această perioadă de transferuri. Viitorul lui Jan Oblak ar putea să schimbe din temelii configurația portarilor de la Atletico Madrid. Astfel se deschid oportunități importante pentru Horațiu Moldovan.

Care erau șansele lui Moldovan cu Oblak titular?

Chiar dacă Moldovan va completa lista „tricolorilor” care au contribuit la calificare, este puțin probabil să primească șanse de joc. Această situație este similară cu a altor români din La Liga, precum Andrei Rațiu (Rayo Vallecano) și Ianis Hagi (Alaves).

Jan Oblak a ajuns la Madrid în 2014 pentru 16 milioane de euro, transferat de la Benfica. Cifrele din trecut arată că rezervele ,,Gardianului” nu au avut prea multe șanse de a juca la Atletico Madrid. Chiar și atunci când au fost titularizați, au fost rareori preferați pentru meciurile importante. Moldovan se va confrunta, astfel, cu o provocare considerabilă în drumul său către afirmare în echipa spaniolă.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×