Home > Liga 1 > Rapid transferă din Serie A: Cătălin Vulturar semnează cu echipa

Rapid transferă din Serie A: Cătălin Vulturar semnează cu echipa

Catalin-Vulturar-Rapid

Cătălin Vulturar a decis să revină în țara natală, iar de acum o să își continue cariera la Rapid. Până acum a activat o perioadă de trei ani și jumătate în Italia, la Lecce. 

Cu 18 meciuri și două goluri în sezonul curent al campionatului Primavera, dedicat echipelor sub 19 ani, Vulturar se alătură echipei Rapidului. Mijlocașul central a fost campion în sezonul precedent al campionatului Primavera cu Lecce

Rapidul a ajuns la un acord pentru transferul lui Cătălin Vulturar. Suma este cuprinsă între 600 și 700 de mii de euro. Conform înțelegerii, echipa italiană va păstra între 30 și 40% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

,,El se antrena cu prima echipă, care e în Serie A. Mâine va ajunge la București și va semna oficial actele, le-a semnat doar pe mail. Suma de transfer e undeva la 700.000, dar e în funcție de performanțele jucătorului și ale clubului. A semnat pe cinci ani. E mijlocaș ofensiv, e un jucător foarte bun”, a anunțat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Cine este Cătălin Vulturar?

În toamna anului 2021, Cătălin Vulturar a fost singurul fotbalist român care a fost inclus în topul celor mai buni 60 de tineri fotbaliști ai lumii de către prestigioasa publicație The Guardian.

Mijlocașul a acumulat cinci apariții pentru echipa națională U21, unde a înregistrat un gol și o pasă decisivă.

Deși a fost dorit și de CFR Cluj, Vulturar a ales să se alăture echipei Rapidului.  În trecut Cătălin a fost dorit și de FCSB, însă acesta a respins oferta roș-albaștrilor pentru a continua în fotbalul din Italia.

Cătălin Vulturar va aduce aproximativ 100 de mii de euro în contul clubului UTA, conform procentului negociat la vânzarea sa în Italia. Acesta este un pas semnificativ în cariera fotbalistică a tânărului crescut la CSȘ Gloria, Atletico Arad și apoi la UTA.

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×