Home > Liga 1 > Rapid: Marian Aioani prezentat oficial. Horațiu Moldovan a reacționat

Rapid: Marian Aioani prezentat oficial. Horațiu Moldovan a reacționat

Marian-Aioani-Rapid

Marian Aioani (24 de ani) este acum jucătorul oficial al echipei Rapid București. Este al cincilea transfer al iernii pentru formația de pe Podul Grant. Portarul se alătură echipei după ce a evoluat pentru campioana Farul Constanța. 

Portarul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil pe trei ani și jumătate cu formația antrenată de Cristiano Bergodi. Transferul a implicat o sumă de 400.000 de euro și un procent de 20% pentru Farul dintr-un eventual transfer viitor.

În plus, Chindia Târgoviște, echipa la care Aioani și-a început cariera, va primi 60.000 de euro în urma acestei mutări, conform unei clauze de 15% dintr-un transfer al portarului.

Transferul lui Aioani la Rapid vine în urma plecării lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Farul Constanța încasează momentan 400.000 de euro pentru Aioani. Farul are posibilitatea de a primi încă 100.000 de euro dacă portarul va fi titular la EURO 2024.

Reacția lui Moldovan

Marian Aioani a dezvăluit că Horațiu Moldovan l-a contactat pentru a-i ura succes în Giulești.

După ce a aflat că Marian Aioani îi va lua locul la Rapid, Horațiu Moldovan a reacționat și a luat legătura cu noul portar al echipei. Într-un gest de fair-play, Moldovan i-a transmis un mesaj de încurajare.

„Am simțit să vin la Rapid. Am simțit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine. Am vorbit chiar de dimineață cu Horațiu, mi-a urat succes!”, a declarat Aioani pentru Rapid TV.

Cota de piață a lui Aioani este evaluată la 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com. Noul său salariu la Rapid este de 12.000 de euro pe lună. Acesta depășește salariul lui Moldovan, care era de 10.000 de euro pe lună.

Se anticipază că Marian Aioani va debuta pentru Rapid în meciul cu Dinamo din weekend.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×