Home > Liga 1 > Dinamo face al șaselea transfer al iernii

Dinamo face al șaselea transfer al iernii

dorian-railean-dinamo

Dinamo reușise până astăzi să facă cinci transferuri în această iarnă. În această după-amiază, oficialii din “Ștefan Cel Mare” au reușit să aducă și un portar.

Situația “câinilor” s-a înrăutățit după înfrângerea suferită la Ploiești, 0-1 cu Petrolul. . Până astăzi, dinamoviștii făcuseră cinci transferi: Darko Velkovski (fundaș, 28 de ani), Domagoj Pavcic (mijlocaș, 29 de ani), Petru Neagu (mijlocaș, 24 de ani), Eddy Gnahore (mijlocaș, 30 de ani)

Zeljko Kopic vrea să îi creeze concurență pe post lui Golubovic, portarul dinamovist fiind nesigure în mai multe momente ale partidei de la Ploiești. Astfel, oficialii dinamoviști și-au îndreptat atenția spre un nou jucător din Republica Moldova.

Dorian Răilean, noul portar al lui Dinamo

Dinamo a anunțat astăzi prin intermediul unui comunicat postat pe pagina oficială de facebok a clubului, transferul lui Dorian Răilean, portar venit de la Chindia Târgoviște.

A fost crescut la juniorii lui Sheriff Tiraspol, iar în fotbalul mare a debutat la FC Tiraspol. De-alungul carierei a mai trecut pe la Dacia Buiucani, Sfîntul Gheorghe, Dacia Chișinău, FC Petrocub, Comuna Recea și Unirea Dej.

În această stagiune a evoluat în 14 partide, în cinci dintre ele reușind să închidă poarta. Este și portarul titular al Naționalei Moldovei.

  • 30 de ani are Neagu;
  • 1,85 înălțime are jucătorul croat;
  • 350.000 de euro este cotat lui de piață, potrivit transfermarkt;

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×