Home > Liga 1 > Transferuri de marcă realizate de Petrolul

Transferuri de marcă realizate de Petrolul

budescu-grozav-budescu-petrolul

Petrolul nu vrea să facă simplu act de prezență la revenirea în Liga 1 și încearcă să atace intrarea în play-off. În numai câteva ore, prahovenii au realizat trei transferuri de marcă.

Conducerea celor de la Petrolul l-au prezentat oficial pe Gicu Grozav care s-a întors pe “Ilie Oană” după nouă ani. În timpul conferinței, oficialii echipei nou-promovate au anunțat și transferul lui Gabriel Tamaș care și-a încheiat contractul cu FC Voluntari.

La numai câteva ore, jurnalistul Vali Moraru a anunțat că și Constantin Budescu urmează să ajungă la formația ploieșteană. Și el, ca și Tamaș, și-a încheiat contractul cu FC Voluntari.

“Nu l-au interesat banii”

Oficialii ploieștenilor au anunțat astăzi transferul lui Gabi Tamaș, afirmând că pe fostul fundaș al naționalei îl interesează în principal accederea în play-off-ul Ligii 1.

“A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!”, au declarat oficialii Petrolului despre Tamaș.

Fundașul în vârstă de 38 de ani va continua în prima ligă unde a jucat la cel mai înalt nivel la echipe precum  Dinamo, FCSB, Astra sau FC Voluntari. Pe plan extern, Tamaș a trecut pe la Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, Cardiff și Hapoel Haifa.

Este cotat de transfermarkt.de la 300.000 de euro

+ posts

Lasa un raspuns