Home > Fotbal > Florin Răducioiu, prima reacție după retrogradarea lui Dinamo: “Sunt foarte dezamăgit”

Florin Răducioiu, prima reacție după retrogradarea lui Dinamo: “Sunt foarte dezamăgit”

florin-raducioiu-retrogradare-dinamo

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar acum încearcă să închege un plan pentru a forța promovarea în sezonul viitor. Team manager-ul echipei, Florin Răducioiu, a oferit o primă reacție după barajul “câinilor” cu U Cluj.

Florin Răducioiu, revenit la Dinamo pe poziția de team-manager la începutul acestui an, s-a declarat extrem de dezamăgit de jucătorii care nu au avut determinarea necesară pentru a salva echipa de la retrogradare.

Fostul mare atacant român a explicat și care ar fi planul ideal pentru reconstrucția echipei.

Răducioiu: “M-am gândit că Dinamo va retrograda”

Răducioiu crede că jucătorii care au evoluat la Dinamo în sezonul recent încheiat ar fi putut face mai mult pentru a salva echipa de la retrogradare. Totodată, el a spus că a văzut anumite lucruri negative la echipă ce l-au făcut să se gândească că aceștia vor ajunge în Liga a doua.

“Îmi pare rău că jucătorii în general nu au făcut tot posibilulul să salveze acest club. Îmi pare rău că nu au fost determinați și nu și-au dat seama de importanța acestor două meciuri. Din punctul ăsta de vedere sunt foarte dezamăgit

Mi-am dat seama de anumite lucruri care deja m-au făcut să mă gândesc la aceste lucruri că Dinamo va retrograda, n-am spus public astea, dar m-am gândit la această posibilitate și iată că, din păcate, nu că aș fi cobit, Doamne ferește, s-a concretizat.

Am văzut multe lucruri care m-au deranjat și pe mine foarte mult și am zis wow, aici e cam greu să scăpăm și s-a întâmplat. Nu înâmplător s-a retrogradat, pentru că este consecința unor lucruri care s-au întâmplat și din partea jucătorilor și din partea multor oameni implicați în alcătuirea lotului, s-a văzut și pe teren”, a declarat Răducioiu pentru PRO TV.

“Vrem jucători motivați”

Răducioiu a prezentat și ce plan ar aplica el pentru reconstrucția echipei în liga secundă. Fostul internațional ar vrea ca Dinamo să se axeze pe tineri care să aibă determinarea necesară să reprezinte numele formației din “Ștefan cel Mare”.

“Cred că ne vom axa pe jucători tineri, care au foame, care vor cu adevărat să ajute clubul și vor să intre in teren să dea totul, lucru care nu s-a întâmplat foarte des în aceste luni, carec din păcate ne-au dus la această istorică retrogradare. Vrem jucători motivați, ceea ce nu au fost în aceste luni”, a completat Răducioiu.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×