Home > Fotbal > Mircea Rednic, dorit din nou la Dinamo: “Am zis că vin”

Mircea Rednic, dorit din nou la Dinamo: “Am zis că vin”

mircea-rednic-intoarcere-dinamo

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie, iar acum este în căutarea unui antrenor pentru a putea forța promovarea în sezonul viitor. Cei din DDB l-au contactat pentru aceasta pe Mircea Rednic, iar fostul antrenor al “câinilor” nu ar spune nu dacă i se vor îndeplini niște condiții.

Dinamo a rămas fără antrenor după ce Dușan Uhrin a plecat după ce a pierdut meciul de baraj cu Universitatea Cluj. “Câinii” caută cu disperare un tehnician care să aibă un proiect serios prin intermediul căruia ar putea forța promovarea încă din sezonul viitor.

Mai multe persoane din DDB l-au întrebat pe Mircea Rednic dacă ar fi dispus să revină la cârma echipei, iar acesta a pus o condiție principală pentru a reveni în “Ștefan cel Mare”.

Mircea Rednic: “Nu vin să plătesc prostiile pe care le-au făcut Contra sau Mureșan”

Rednic a oferit un răspuns celor din DDB care l-au contactat, acesta fiind dispus să o preia pe Dinamo, fără însă a investi vreun ban. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani nu vrea să plătească datoriile făcute de Contra sau Mureșan din cauza managmentului defectuos. Deși este constient că nici cei din DDB nu sunt uniți în totalitate, “Puriul” ar vrea să mai dea o șansă “câinilor”.

“Mi s-a propus să fiu antrenor la Dinamo de către cei de la DDB, 17-18 județe. Am zis că vin la Dinamo, dar nu bag un leu. Cum să bag eu bani să îl plătesc eu pe Filip. Am zis în ce condiții vin. Cei de la DDB mi-au propus, nu cei din conducere. Nu cei de la București.

DDB nu știu dacă a fost vreodată unit și până nu există transparență sunt probleme mari. Am zis că vin ca antrenor, dar nu bag un ban. Ce să fac, să plătesc eu toate prostiile pe care le-a făcut Iuda, Contra cu toți jucătorii aduși pe nu știu ce salarii.

Să îl plătesc și pe domnul strateg care încă mai e. Nu l-am văzut să își dea demisia și să renunțe la salarii. Încă mai apare în acte”, a declarat Rednic în direct la DigiSport.

Mircea Rednic este ultimul antrenor care a obținut titlul cu Dinamo în anul 2007.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×