Home > Fotbal > Un fost oficial al lui Dinamo anunță dezastru în “Ștefan cel Mare”: “E sortită falimentului”

Un fost oficial al lui Dinamo anunță dezastru în “Ștefan cel Mare”: “E sortită falimentului”

anghelache-dinamo-faliment

Dinamo a retrogradat la finalul stagiunii trecute pentru prima dată în istoria sa în liga secundă. Constantin Anghelache, fostul preseședinte din “Groapă”, anunță că ar fi posibil ca echipa să nu se poată înscrie în viitorul sezon al Ligii a doua.

După retrogradarea echipei în liga secundă, Dinamo a pierdut mai mulți jucători, iar alții încearcă cu disperare să plece din cauza restanțelor salariale.

Răzvan Zăvăleanu și cei din DDB încearcă prin planul de reorganizare să repună echipa pe linia de plutire și să devină competitivă pentru liga secundă. Un fost oficial al lui Dinamo le dă însă o veste ingrijorătoare fanilor “câinilor”.

Constantin Anghelache: “Dinamo e sortită falimentului”

Constantin Anghelache a fost președinte la Dinamo în perioada în care Ionuț Negoiță, acționar principal pe atunci, a băgat echipa în prima insolvență. Cu toate că acest lucru a fost privit la început ca o mare tragedie pentru un club de talia celui din “Ștefan cel Mare”, acesta s-a dovedit a fi un succes în cele din urmă. La ieșirea din insolvență în 2016, se reusise curățarea unor datorii de aproximativ 17 milioane de euro.

De această dată, Anghelache nu mai este optimist că insolvența ar putea ajuta Dinamo și consideră că în “Ștefan cel Mare” se va declanșa dezastrul absolut.

“FC Dinamo 1948 are o problemă foarte grea. Aceea că insolvența nu e făcută la fel ca cea din 2014. Față de insolvența din 2014, insolvența de acum a fost mai degrabă o restructurare a unor datorii. Dacă tu spui că de la 7 milioane de euro datorii dai 5,3 milioane înapoi, asta nu înseamnă insolvență!

Retrogradând, au rămas fără venituri pentru planul de redresare judiciară. Nu mai au sumele pentru televizare de la LPF, nu pot vinde jucători, n-au conducere, n-au sponsori, n-au nimic. Planul de redresare merge înainte, dar problema e că nu mai au cu ce să plătească.

A mai apărut o belea acum, Dinamo are interdicție de la UEFA de a transfera pentru că n-a plătit o datorie. Cu cine a rămas în grădină, s-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2. Din punctul meu de vedere, FC Dinamo e sortită falimentului. O spun cu mare tristețe, dar trebuie s-o spun”, a declarat Anghelache pentru GSP.

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×