Home > Liga 1 > Patronul Sepsi îl vrea pe Ladislau Bölöni pe bancă: ,,Mi-a spus că i-ar plăcea să vină lângă noi”

Patronul Sepsi îl vrea pe Ladislau Bölöni pe bancă: ,,Mi-a spus că i-ar plăcea să vină lângă noi”

Ladislau-Boloni-Sepsi

Laszlo Dioszegi dezvăluie că își menține visul de a-l aduce pe Bölöni la Sepsi și că acesta ar fi deschis la o colaborare. Tehnicianul preferă funcția de director tehnic, dar Dioszegi crede că va fi la Sepsi ,,mai devreme sau mai târziu“.

Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi OSK, a continuat să își exprime determinarea în a-l aduce pe Ladislau Bölöni în cadrul echipei. Tehnicianul în vârstă de 70 de ani, ar fi deschis la o colaborare, dar funcția de director tehnic.

,,De vreo 5 ani încerc să-i spun să vină la noi ca antrenor. Are puțină teamă să vină ca antrenor în fotbalul românesc. Mi-a spus foarte clar: ‘Poate în altă funcție o să vin la voi pentru că îmi place de Sepsi, dar nu ca antrenor. Poate director tehnic’. El a arătat acum în fotbalul francez ce înseamnă un antrenor bun. Și-a făcut o echipă foarte bună la Metz și pot să spun că avem nevoie de el ca personalitate și ca știință.” a declarat patronul lui Sepsi pentru Sport.ro.

Patronul Sepsi a subliniat că este convins că Bölöni va ajunge la Sepsi într-un fel sau altul: “Nu contează în ce context. Eu sunt sigur că mai devreme sau mai târziu va fi lângă noi.” Dioszegi și Bölöni au dezvoltat o prietenie de-a lungul anilor, iar patronul clubului consideră că experiența și cunoștințele lui Bölöni ar aduce un aport semnificativ echipei.

,,Nu contează funcția, doar să vină la noi, să învățăm de la el”

,,N-o să încetez niciodată în a încerca să-l aduc la Sepsi, în orice funcție. Mi-a lăsat poarta deschisă, mi-a spus că i-ar plăcea să vină lângă noi, să ne ajute cu cunoștințele lui. Nu e doar un antrenor bun, ci unul extraordinar. Ar fi benefic și pentru fotbalul românesc să-l aducem. Nu contează funcția, doar să vină la noi, să învățăm de la el. Vreau să-l aduc lângă mine.” a declarat finanțatorul covăsnenilor pentru gsp.ro.

Actualul antrenor este germanul Bernd Storck, în vârstă de 60 de ani. Sepsi, sub conducerea lui, a încheiat anul 2023 cu trei victorii și o remiză. Mai mult, echipa ardelenilor începe anul 2024 dintr-un loc care asigură participarea în play-off-ul ligii.

După retragerea din fotbalul de performanță, Bölöni a avut o carieră de antrenor de succes. A condus echipe în Franța, Portugalia, Peninsula Arabă, Belgia și Grecia. A fost selecționerul României în perioada 2000-2001. Iar acum antrenează la Metz, grupare din Franţa care se află pe locul 15

 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×