Home > Liga 1 > Când va fi gata noul stadion Dinamo: Ionuț Lupescu vizează demolarea celui vechi în toamna lui 2024

Când va fi gata noul stadion Dinamo: Ionuț Lupescu vizează demolarea celui vechi în toamna lui 2024

noul-stadion-dinamo-cand.jpg

Planuri ambițioase pentru suporterii dinamoviști – Noul stadion ar putea fi gata în 2027.

Președintele de onoare al CS Dinamo, Ionuț Lupescu, a dezvăluit detalii semnificative privind demersurile pentru construirea noului stadion. Potrivit declarațiilor sale, stadionul cel vechi ar putea fi demolat în toamna anului 2024, cu condiția obținerii aprobării finale din partea Guvernului.

Președintele de onoare își propune să convingă Guvernul pentru a obține aprobarea finală

”Planurile pentru 2024 sunt să încerc să convingem Guvernul pentru a lua ultima semnătură necesară îndeplinirii marelui vis al dinamoviștilor, adică noul stadion. Sper ca Premierul și echipa lor vor aviza acest proiect. Va fi o arenă pentru multe sporturi. Și sper să conving oamenii din MAI de necesitatea refacerii infrastructurii parcului sportiv Dinamo. Pentru stadion mai lipsește o singură aprobare. După aceea, CNI va prelua pârghiile. Dacă totul merge bine, în vară-toamnă am putea vedea buldozerele la stadion. Important e să se înceapă treabă. Dacă totul merge bine, sper ca în doi ani și jumătate sau trei ani va fi gata stadionul. E important să avem infrastructură, să facem o academie bună”, a declarat Ionuț Lupescu pentru GSP.ro.

În ceea ce privește performanța echipei Dinamo, Lupescu a transmis un mesaj de încurajare către jucători. El subliniază că există șanse pentru menținerea în Liga 1 și că trebuie depuse eforturi continue.

”Șanse sunt. Ultimele două meciuri au dat speranță. Mai e cale lungă, trebuie multă muncă. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei”, a punctat Ionuț Lupescu.

Despre noul stadion Dinamo

,,Arena va avea 25.059 de locuri în tribune, două parcări, spații de cazare cu 80 de locuri, un spațiu expozițional, un amfiteatru pentru 200 de persoane, o sală de mese cu 160 de locuri, spații de antrenament ce vor deservi o parte dintre disciplinele sportive care intră în obiectul de activitate al CS Dinamo București, precum și un centru de recuperare pentru sportivi”,Conform unui comunicat oficial emis la data de 28 noiembrie 2023, pe site-ul oficial al Ministerului Dezvoltării.

Burcă a provocat destinul, cu un pariu îndrăzneț: că Dinamo va câștiga campionatul în trei ani de la finalizarea noului stadion.

“Facem pariu că în 3 ani Dinamo câștigă campionatul? Nu neapărat cu mine antrenor, deși ar fi fantastic să-mi realizez visul ăsta, ci vorbind de Dinamo, cu mine, fără mine. Aș vrea să prind noul stadion, pentru că atunci clubul va trece la un cu totul alt nivel. Dacă viața îmi surâde, da, mi-aș dori să câștig și campionatul”, a dezvăluit Burcă în cadrul discuției din cadrul unui podcast .

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×