Home > Liga 1 > Marius Niculae este rezervat: “Sunt șanse mici ca Dinamo să rămână în Liga 1”

Marius Niculae este rezervat: “Sunt șanse mici ca Dinamo să rămână în Liga 1”

marius-niculae-dinamo-retrogradare

Marius Niculae, fostul jucător emblematic al lui Dinamo, este sceptic în șansele echipei sale de suflet de a rămâne în liga 1 dacă nu vor fi făcute transferuri în perioada imediat următoare. 

Dinamo a reușit în această iarnă doar transferul macedonianului Darko Velkovski. Având în vedere că echipa se află pe penultima poziție a clasamentului tot mai multe voci spun că va fi foarte greu pentru “câini” să se mențină pe prima scenă a fotbalului românesc fără alte achiziții.

Una dintre ele este cea a lui Marius Niculae, fostul atacant spunând că este nevoie de transferuri cu nume. Acesta avertizează că în caz contrar echipa are șanse minime să joace în Liga 1 și anul viitor.

Marius Niculae: “Dinamo are nevoie de jucători care să facă diferența”

Marius Niculae nu si-a renegat niciodata echipa de suflet. El chiar activează la academia de fotbal a CS Dinamo. Cu toate acestea el nu se ferește să avertizeze că FC Dinamo 1948 este într-o situație extrem de delicitată.

Fostul atacant al echipei naționale a remarcat că echipele cu care Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării s-au întărit serios în această iarnă. Niculae cere de urgență acest lucru și în “Ștefan cel Mare”

“Nu s-a terminat campania de transferuri din declarațiile celor de acolo. Sper acest lucru, că vor mai aduce jucători. Ca suporter al echipei Dinamo sper că se vor mai face transferuri. 

 Dinamo are nevoie de jucători care să facă diferența. Mă uitam la echipele din față care s-au întărit cu jucători de valoare de la echipe naționale, e un lucru bun. 

Transferuri s-au făcut, cele care se luptă la campionat au investit cel mai mult, Dinamo se află însă la opusul clasamentului și are nevoie de transferuri mai cu greutate. 

Lasa un raspuns

Acasa
Fotbal
Categorii
Cautare
×